Trucurile care te mențin frumoasă și când treci de 40 de ani. Sfaturile care vor schimba totul

Trucurile care te mențin frumoasă și când treci de 40 de ani. Sfaturile care vor schimba totul
Trucuri de frumusete

Ce trucuri te mențin frumoasă și când treci de 40 de ani. Se spune că femeile de peste 40 de ani sunt cele mai frumoase, iar asta și pentru că personalitatea sa s-a format deja și este conștientă de cine este și ce vrea de la viață. Însă frumusețea exterioară depinde și de starea de sănătate a organismului, hrana venind din interior către exterior. Nu trebuie însă să cheltuiești sume mari pe produse din comerț, ci trebuie să respecți câteva reguli.

Trucurile care te mențin frumoasă și când treci de 40 de ani

Se recomandă ca în fiecare dimineață, pe stomacul gol, să se bea o linguriță de ulei de in. După înghițire, se bea un pahar cu apă și se mănâncă micul dejun mai târziu. Metoda aceasta curăță corpul, iar pielea va fi mai frumoasă și mai proaspătă. Metoda ajută și la pirderea kilogramelor în plus și întărește unghiile și părul. Aceste semințe nu se consumă dacă ai pietre la rinichi.

Un alt sfat este acela de a mânca salată de sfeclă crudă sau gătită la micul dejun sau cină. Sfecla este un mare purificator de sânge, iar sângele pur este important pentru menținerea sănătății. Metoda are și un efect bun asupra corpului și a pielii.

Un alt sfat este aplicarea de glicerină și vitamina E pe față, înainte de a merge la culcare. Se amestecă 30 de grame de glicerină cu o capsulă de vitamina E. Se curăță pielea și se masează în prealabil, până ce devine puțin roșie. Dimineața vei vedea o piele mult mai frumoasă, cu riduri estompate și o culoare uniformă.

Cum să îți îngrijești pielea

Un alt sfat este să consumi 50 grame de nuci în fiecare zi. Ele au un efect bun asupra corpului. Părul și unghiile vor deveni mai frumoase și mai sănătoase.

O metodă foarte bună de a-ți îngriji pielea este să amesteci un pahar de sare de mare cu un pahar de smântână, iar înainte de a merge la culcare trebuie să pui o mănușă de baie și apoi să ștergi corpul cu ea. Spală-ți pielea cu apă călduță și aplică în fiecare seară. Efectul este acela că sarea freacă celulele epiteliale moarte și le dezinfectează. Dacă ai coșuri, ele vor dispărea.

Trebuie să îți clătești părul cu 5 picături de ulei de mentă la un litru de apă. Se clătește părul cu acest amestec după fiecare spălare a părului. vei simți efcetul după prima utilizare. Părul va fi mai proaspăt și mai frumos. Mătreața și părul gras vor dispărea.