23 mart. 2023 | 22:57

Trucurile banale prin care scapi de mirosul neplăcut din casa ta. Ce trebuie să faci, de fapt

Diverse
Trucurile banale prin care scapi de mirosul neplăcut din casa ta. Ce trebuie să faci, de fapt
Trucurile banale prin care scapi de mirosul neplăcut din casa ta. Cum trebuie să procedezi pentru a menține aerul proaspăt.

Mucegai, praf sau animale de companie – indiferent care este sursa mirosurilor mai puțin frumoase din locuința ta, avem o veste bună pentru tine: poți scăpa imediat de ele. Playtech Știri îți prezintă trucurile banale prin care scapi de mirosul neplăcut din casa ta. Nu îți ia deloc mult timp să le aplici. Iată cum trebuie să procedezi!

Trucurile banale prin care scapi de mirosul neplăcut din casa ta

La un moment dat, majoritatea ne confruntăm cu mirosuri neplăcute în locuință. Poate fi vorba despre mucegai extins pe pereți, despre haine care nu s-au uscat corespunzător sau despre acumulări de praf. Dacă ai animale de companie, fără îndoială te-ai confruntat deja cu mirosuri deranjante din cauza lor.

Fiecare locuință are un miros specific. Dacă vrei ca spațiul în care locuiești să inspire întotdeauna prospețime, este suficient să apelezi la câteva trucuri inteligente. Unele trebuie să le aplici când faci curățenie. Altele le poți folosi după ce ai făcut curățenie și vrei să sporești aromele frumoase din camerele casei.

De la eliminarea mirosurilor din frigider până la împrospătarea aerului pe care îl degajă aspiratorul tău, Playtech Știri îți prezintă cele mai bune modalități de a ține aromele nedorite departe. Iată cum trebuie să procedezi!

Ce produse poți folosi pentru a menține aerul proaspăt în casă

  • Folosește dezumidificatoare în dulapurile cu haine.

Poți preveni mirosul neplăcut acumulat în dulapuri, care se răspândește ulterior în camere, cu ajutorul dezumidificatoarelor ce pot fi suspendate pe umerașe. Produsele de acest fel absorb condensul și elimină inclusiv mirosul de mucegai. Dacă le vei folosi, nu va mai fi nevoie să maschezi aromele urâte cu parfum.

  • Pulverizează covoarele cu spray cu aromă florală.

Dacă și covoarele din locuința ta au miros neplăcut, începe prin a le aspira. Apoi, pulverizează-le cu un spray cu aromă florală. Nu trebuie să fie un produs scump neapărat. Un spray floral este excelent pentru utilizarea de zi cu zi. Produsul va neutraliza, practic, mirosurile neplăcute.

  • Profită la maximum de proprietățile bicarbonatului de sodiu.

Știai că bicarbonatul de sodiu este o soluție excelentă pentru mirosurile neplăcute? Ingredientul des folosit de gospodine la prepararea mâncărurilor poate fi utilizat inclusiv la sarcinile de curățenie din casă. Dacă în frigider miroase urât, pune o farfurie cu puțin bicarbonat de sodiu pe unul dintre rafturi. Dacă vrei să scapi de mirosul urât din covor, presară bicarbonat de sodiu pe acesta, lasă-l să acționeze câteva minute, după care aspiră-l.

  • Folosește uleiuri esențiale.

Dacă vrei ca sufrageria sau camera de zi din locuința ta să miroasă frumos, mai ales după ce ai dat cu aspiratorul, poți apela la un difuzor de aromaterapie. În acest fel, menții prospețimea în casă. Poți umple aparatul cu uleiurile esențiale preferate. Mediul camerelor va avea un aer mai răcoros.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro