Trucurile banale împotriva pisicii tale care dărâmă plantele din casă. Vei scăpa de probleme

Trucurile banale împotriva pisicii tale care dărâmă plantele din casă. Vei scăpa de probleme
Cum să îți faci pisica să nu mai strice plantele din casă?

Felinele sunt speciale și comunică prin anumite gesturi. Acestea își arată iubirea și nemulțumirile prin câteva lucruri. Unele din ele pot părea extrem de calme, dar nu sunt așa în realitate. Acest lucru se poate vedea clar prin acțiunile pe care le fac. Majoritatea adoră să dărâme obiectele pe care le găsesc în casă. Cu siguranță te enervează și pe tine acest lucru. Cum trebuie să procedezi în privința lor și ce trebuie să faci?  Vei rezolva problema rapid.

Trucuri pentru pisici: cum să le faci să nu mai lovească plantele?

Pisicile sunt elegante și simpatice, dar nu și foarte calme. Ele adoră să își pună amprenta în locuința în care stau, iar deseori ajung să facă anumite lucruri care îi supără pe stăpâni.

Acestea sunt răutăcioase și au tendința să facă rău pentru a putea să-ți atragă atenția. Desigur că nu fac astfel de gesturi pentru a te îndepărta de ele pentru că știu că vei continua să le iubești indiferent de orice.

Nu trebuie să sufere toată lumea din jurul lor, iar plantele pe care le ai în casă sau în grădină sunt primele pe lista lor. Cel mai probabil mulți stăpâni de feline și-au dat seama că ele nu au o relație bună cu plantele.

Acestea adoră să sape în pământ și să vadă ce este acolo sau să doarmă în locul rece ori să le roadă frunzele sau florile. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în cazul acesta este să cauți un truc ce le poate speria.

De asemenea, dacă știi că nu le place un miros atunci poți să îl folosești. Mirosul unei pisici este extrem de acut, așa că sigur nu se va apropia dacă va simți aroma care îi este neplăcută.

Cum trebuie să procedezi?

Piperul este un condiment care nu este suportat de majoritatea pisicilor. Mai mult decât atât, poți să scoți din sertarul cu condimente și cuișoare sau ienibahar. Pune pe pământul florilor puțin din ele și vei avea o reușită.

Un alt miros care nu este pe placul lor este cel de citrice. Varsă puțin suc de lămâie în jurul florilor tale sau pune coji de lămâie sau portocală lângă acestea și vei vedea cum felinele nu se vor mai apropia.

Trebuie să știi că acestea trebuie să fie folosite cu prudență pentru a nu face rău plantelor tale de la glastră sau din grădină. Pune câte puțin din condimentele de mai sus.