Trucurile banale care te scapă de energia negativă în dormitor. Ce trebuie să faci

Trucurile banale care te scapă de energia negativă în dormitor. Ce trebuie să faci
Trucurile banale care te scapa de energia negativa in dormitor. Ce trebuie sa faci

Suntem ființe spirituale ce trăiesc o experiență umană, vibrăm la frecvențe mai joase sau mai mari în funcție de stimulii pe care îi generăm, dar și de cei pe care îi primim. De aceea, este important să știi la ce trucuri să apelezi pentru a scăpa de energia negativă din dormitorul tău.

Cum scapi de energia negativă din dormitor

Conform Vastru Shastra, o veche doctrină hindusă, legile naturii pot fi folosite în arhitectura spațiilor pentru a găsi pacea și armonia în fiecare dintre acestea. Trebuie să facem tot posibilul pentru a atrage cât mai multe energii pozitive în jurul nostru.

Potrivit acestui stil foarte asemănător cu Feng Shui, de la ritualurile de consacrare până la geometria clădirilor, absolut totul poate spori oportunitățile noastre posibile în dragoste, sănătate și noroc financiar.

Dormitorul este mult mai mult decât un spațiu de odihnă și intimitate. El este un refugiu pentru zilele în care ești deprimat, fiind un mediu determinant pentru sănătatea indivizilor și a cuplurilor. Este o cameră aproape sacră care poate stoca doar energie negativă făcând aceste schimbări simple.

Mizează pe un stil minimalist în dormitor

Mai puțin este mai mult în toate domeniile vieții, chiar și atunci când vine vorba de decorarea dormitorului tău. Specialiștii te sfătuiesc să păstrezi nord-vestul camerei cât mai simplu posibil, deoarece aceasta este direcția guvernată de Jupiter, planeta expansiunii care necesită mult spațiu.

Lasă lumina naturală să intre în cameră

Pe lângă faptul că o casă cu ferestre mari arată mult mai scumpă și elegantă, deschiderea perdelelor servește la armonizarea spațiilor. Echilibrul mental poate fi creat și cu lămpi decorative și lumini laterale în funcție de dimensiunea spațiului de care dispui.

Citește și Ce să pui la intrarea în casă pentru a atrage norocul și prosperitatea. Trucul uimitor

Păstrează curățenia

Dezordinea creează stres, anxietate și vorbește despre o acumulare mentală care nu îți va permite să te odihnești în pace. Potrivit artei Vastru Shastra, curățenia elimină blocajele de tot felul. În plus, o cameră organizată și curată arată mult mai bine decât o încăpere neglijată.

Pune cât mai multe plante în dormitor

Sigur ai auzit asta de multe ori, până acum, dar plantele de apartament purifică aerul și atrag enegiile pozitive. Sunt o bună sursă de oxigen și creează o cale de la ușa de la intrare până la dormitor. Asigură-te că le plasezi strategic.