Trucuri care îți cresc șansele să câștigi la Loto. Secretele pe care trebuie să le știe toți românii

Trucuri care îți cresc șansele să câștigi la Loto. Secretele pe care trebuie să le știe toți românii
Trucuri care îți cresc șansele să câștigi la Loto

Din ce în ce mai mulți români joacă la Loto. Fie bilete ieftine și combinații simple, fie combinații mai complexe, toate pot aduce câștiguri substanțiale. Numai că, și în acest caz, există trucuri care te pot ajuta să te bucuri de câștigurile oferite de Loteria Română. Dacă vrei să joci, e bine să le cunoști, te pot ajuta în alegerea numerelor câștigătoare.

Trucuri simple pentru a avea numere câștigătoare la Loto

Dacă ești un jucător amator și nu cumperi bilete foarte des, este posibil să nu ști anumite trucuri. Împătimiții știu deja cam care sunt micile trucuri când vine vorba de numerele alese, și nu de multe ori s-au dovedit a fi de mare ajutor. Ca să câștigi la Loto ai nevoie de noroc, dar și de puține cunoștințe. Majoritatea jucătorilor la Loto, cu vechime, deja știu cam care sunt cele mai utilizate numere înscrise pe biletele de joc. De altfel o statistică a Loteriei Române a scos la iveală care sunt cele mai dese numere jucate.

Dacă vorbim de Loto 6 din 49, Loteria Română spune că cel mai des întâlnit număr jucat este 6, fiind urmat de alte două numere, și anume 36 și 4. Cu alte cuvinte majoritatea jucătorilor la Loto folosesc în diferite combinații, simple sau complexe, toate aceste trei numere. Ăsta ar fi un indiciu bun pentru jucătorii amatori, sau mai puțin experimentați.

Trei numere jucate mereu la Joker

La cealaltă extragere loto, Joker, statistica ne indică faptul că jucătorii români la Loto folosesc trei numere foarte des. Cele trei numere, 3, 5 și 20, sunt cel mai des regăsite în extragerile Loteriei Române. Cu alte cuvinte astea ar fi numerele pe care ar trebui să le jucați. Jucătorii împătimiți au deja trucurile cu ajutorul cărora pot ajunge să câștige sume mari la Loto, bazându-se pe frecvența numerelor extrase de-a lungul timpului. Cu alte cuvinte analiza numerelor extrase frecvent este unul din aceste trucuri.

Un alt truc, recomandat de împătimiți, este regula celor trei. Regula face referire la trei numere consecutive, mai exact la a nu folosi o astfel de secvență, de exemplu: 12,13,14,15. Dacă vrei să câștigi mai trebuie să folosești un truc, și anume să alegi perechi de numere, de exemplu 15,16, sau să nu alegi niciodată multiplii unui număr, ca de exemplu 5, 10, 15, 20, 15.

O altă regulă a jucătorilor la Loto este să nu aleagă două sau mai multe numere sub 10/20, și nu țin cont de numere care au ieșit cu frecvență. De preferat este să iei în calcul numere cu probabilitate mai mică de a fi selectate. De cele mai multe ori, spun jucătorii cu vechime, este de preferat să alegi numere la întâmplare.

Concluzie

Acum că ai toate datele și micile trucuri, ai toate șansele să poți juca la Loto și chiar să câștigi. Așa că, mult noroc și grijă la alegerea numerelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI