Trucul secret pentru a usca vasele din mașina de spălat în doar 5 minute. Ce trebuie să faci, de fapt

Trucul secret pentru a usca vasele din mașina de spălat în doar 5 minute. Ce trebuie să faci, de fapt

De cele mai multe ori, spălarea vaselor murdare este o sarcină care îți poate da mari bătăi de cap. Fie n-ai chef, fie sunt prea multe și trebuie să stai după mașina de spălat vase. Din fericire, există un truc formidabil care usucă vasele din mașina de spălat în doar cinci minute! Ce trebuie să faci, de fapt. Este mai simplu decât crezi! Durează doar cinci minute să ai vase curate și uscate.

Trucul secret pentru a usca vasele din mașina de spălat în doar 5 minute

O femeie a devenit virală pe TikTok după ce a distribuit un truc simplu, dar eficient pentru mașina de spălat vase, astfel încât să nu trebuiască să pierzi timpul cu uscarea vaselor.

Ai observat că, în majoritatea cazurilor, vasele din mașina de spălat sunt umede, ceea ce necesită timp în plus pentru uscarea lor. De acum, însă, totul este mult mai simplu datorită unui truc care „îți va schimba viața”, după cum declară gospodina devenită vedetă peste noapte.

Babs, o bunicuță extrem de simpatică, face senzație pe TikTok, după ce a publicat numeroase sfaturi din bucătărie, care chiar funcționează!  Unul dintre cele mai recente videoclipuri ale sale prezintă trucul secret pentru a usca vasele din mașina de spălat în doar 5 minute. Clipul ei a fost văzut de peste trei milioane de ori.

Ce trebuie să faci, de fapt

În videoclip, Babs, care postează cu nickname-ul @brunchwithbabs, spune:

„Bună, sunt Babs, ți s-a întâmplat asta vreodată?

Tocmai ai spălat vasele, dar totul este încă umed.

La sfârșitul ciclului de curățare, pune un prosop în mașină, închide ușa și așteaptă cinci minute.

La final, nu va trebui să usuci manual vasele”.

În timp ce vorbește în videoclip, Babs poate fi văzută așezând prosopul în mașina de spălat vase, care va șterge toată vesela din interior.

Truc secret, senzație pe internet

Videoclipul ei  a devenit rapid viral, bucurându-se de foarte multe aprecieri și comentarii din partea internauților fascinați de trucurile ei. Clipul ei a fost văzut de peste trei milioane de ori, dovadă că gospodinele nu știau cât de simplu este să usuci vasele din mașina de spălat în doar 5 minute.

O persoană a spus: „Goleam mașina de spălat vase zilnic și lăsam vesela să se usuce la aer, pe tejghea”.

Un alt internaut a răspuns: „Ce? Nu am știut niciodată acest lucru. Aștept cu nerăbdare să încerc acest truc”.

Un al treilea a adăugat: „Ooohh, foarte tare! Mulțumesc!”

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI