Trucul pentru ca pizza reîncălzită să fie la fel de gustoasă. Toți au procedat greșit până acum

Trucul pentru ca pizza reîncălzită să fie la fel de gustoasă. Toți au procedat greșit până acum
Cum poti reincalzi pizza fara cuptorul cu microunde

Ce poate fi mai distractiv decât o întâlnire la tine acasă cu cei mai buni prieteni, mâncare bună, jocuri de societate și filme bune? Ei bine, în cazul în care comandați pizza, trebuie să știi ce e de făcut cu bucățile care rămân nemâncate. Nu are gust la fel de bun după ce ai pus-o în cuptorul cu microdunde? Iată cum o poți reîncălzi, pentru ca preparatul să fie la fel de gustos.

Cum poți reîncălzi pizza rămasă peste noapte

Bucățile rămase de pizza de seara trecută reprezintă un subiect dezbinător. În timp ce unii preferă să o mănânce rece, altora le place să o încălzească din nou, pentru a o putea savura.

Dacă îți place ca feliile tale de pizza să fie calde și să te folosești de cuptorul de microunde pentru a reîncălzi câteva bucăți, iată un truc genial de care nu te poți dezice.

Specialiștii sunt de părere că nu trebuie să pui preparatul în cuptorul cu microunde, dacă dorești ca feliile rămase de pizza să rămână crocantă.

Farwin Simaak, blogger culinar și expert în rețete de friteuză cu aer, a declarat pentru Insider modalitatea perfectă de a reîncălzi rapid pizza, fără să compromiți textura preparatului, relatează The Sun.

Ce aparat ar fi mai eficient decât cuptorul cu microunde

Cea mai bună metodă pentru ca tu să te bucuri de feliile de pizza rămase a doua zi este să utilizezi o friteuză cu aer, în locul unui cuptor cu microunde. Friteuzele cu aer durează aproximativ patru minute pentru a se preîncălzi, astfel încât nu vei aștepta mult până când îți vei putea mânca bucățile de pizza.

Pentru început, friteuza cu aer se preîncălzește la 350 de grade. Apoi, pentru cele mai bune rezultate, tot ce trebuie să faci este să pulverizezi felia de pizza cu puțin ulei, pentru a o face foarte crocantă.

În continuare, toarnă una sau două lingurițe de apă sub coșul de friteuză, pentru a crea aburul cu ajutorul căruia vei încălzi pizza. În acest fel, crusta de pizza nu se va usca. Pune pizza în friteuză și asigură-te de faptul că bucățile nnu se suprapun. În acest fel, feliile vor căpăta o crustă crocantă.

După 4 minute, scoți feliile de pizza din friteuză și acestea sunt gata de consumat. Odată ce ai încercat acest truc genial cu friteuza cu aer, nu te vei mai întoarce la cuptorul cu microunde.

Citește și Alimentele care dau dependență. Cum să scapi de problemă, explicația specialiștilor