‘Trucul hotelului’ te scapă de praful din casa ta. Secretul prin care nu mai faci curat atât de des

‘Trucul hotelului’ te scapă de praful din casa ta. Secretul prin care nu mai faci curat atât de des
Ce truc te scapă de praful din casă?

Un truc special folosit de multe cameriste te ajută să scapi de praful din casă rapid și simplu. Cu siguranță puține gospodine știu de acest secret care este utilizat în cele mai multe hoteluri. Metoda este la îndemâna tuturor și te face să nu mai ai probleme cu praful. Specialiștii îl recomandă în special celor care au multe alergii. Iată cum trebuie să procedezi? Ai mai jos toate indicațiile de care ai nevoie.

Truc pentru gospodine: cum să scapi de praful din casă?

Cu siguranță cele mai multe gospodine au probleme cu praful din casă, iar majoritatea dintre ele caută soluții din supermarket-uri. Din păcate, soluțiile din magazine nu oferă rezultatele dorite. Primul lucru pe care îl fac multe doamne în timpul procesului de curățenie este ștersul prafului.

Poți să îți faci viața mai ușoară și să scapi de praf foarte simplu. Cei mai mulți oameni care s-au cazat la hotel în timpul unei vacanțe au observat că praful nu își face apariția chiar dacă rezervarea este făcută pe mai multe zile.

Serviciul de curățenie își face treaba la perfecție. Un truc știut de cameriste le ajută pe angajate să nu ducă o luptă cu particulele de praf care rămân lipite de suprafață mobilierului, ecranelor sau elementelor decorative.

Experții au împărtășit cu gospodinele trucul special care să le scape de banii cheltuiți pe produsele din comerț care nu își fac treaba. În cadrul acestui proces trebuie să utilizezi un aspirator și o mătură în spațiile pe care le consideri cele mai prăfuite. De asemenea, este nevoie să schimbați frecvent așternuturile.

Cum trebuie să procedezi?

Ia o sticlă ce are un pulverizator și umple recipientul cu apă. Adaugă puține picături de glicerină și udă cârpa folosită cu acest amestec simplu. Trece cârpa prin zonele în care dorești să eviți acumularea de praf și poți șterge la final și podeaua cu apă și glicerină. Praful reprezintă un pericol serios pentru fiecare persoană.

Mai exact, inhalarea particulelor fine de praf pot avea chiar consecințe grave pe termen lung. Particulele fine de praf pot rămâne ani de zile în plămâni, iar de acolo pot ajunge în sânge, susțin specialiștii. Experții au subliniat că o curățenie făcută ca la carte te poate salva în anumite situații.

Cel mai bine este să ștergi praful din locuința ta zilnic sau cel mult la două zile. Mai mult decât atât, experții au subliniat că este sănătos să renunți la produsele care au în compoziție diverse chimicale.

Urmăriți Playtech.ro și pe