18 ian. 2022 | 09:39

Trucul genial pentru păstrarea blugilor ca noi. Cum trebuie să-i speli la mașină, de fapt

Diverse
Trucul genial pentru păstrarea blugilor ca noi. Cum trebuie să-i speli la mașină, de fapt
Cum pastrezi blugii ca noi pentru mai mult timp

Atunci cînd ne cumpărăm o pereche nouă de blugi, suntem extrem de atenți la toate detaliile înainte de a face achiziția. Verificăm materialul să nu fie pătat ori deteriorat, lungimea să fie potrivită și mărimea să ne fie bună. După mai multe spălări, domniș0arele observă că nu mai este la fel de intensă culoarea blugilor, iată câteva trucuri geniale pentru ca blugii să se păstreze ca noi.

Ce se întâmplă dacă speli blugii cu oțet

Știm, ai acasă perechea aceea favorită de blugi care merge cu orice ocazie, nu-i așa? Fie că te duci la birou, în oraș cu prietenii sau vrei să mănânci ceva bun alături de partenerul de viață, articolele vestimentare din denim sunt extrem de populare și căutate, atât în rândul tinerilor, cât și în rândul seniorilor.

Fie că vorbim despre blugi albi, negri, albaștri sau prespălați, gospodinele sunt de părere că trebuie să fii atent la anumite detalii atunci când îi cureți,

Probabil ți s-a întâmplat, măcar o dată până acum, ca blugii să aibă o pată deranjantă pe care să o observi cu doar 2 zile înainte de a pleca într-o excursie, de exemplu.

Nicio problemă, gospodinele au găsit câteva trucuri geniale cu care să scapi de probleme. Cel mai tare secret este să cureți blugii folosind oțet de mere.

De ce bine să speli manual perechea ta favorită de blugi

Tot ce trebiuie să faci este să întorci pe dos pantalonii de denim și să-i stropești cu oțet de bucătărie, înainte de a-i pune în mașina de spălat. Acest truc va ajuta la menținerea culorilor vibrante pentru mai mult timp. Mai mult de atât, blugii tăi nu se vor deteriora dacă respecți acest pas important.

De asemenea, un alt truc deosebit spune că blugii trebuie spălați cât mai rar. Este recomandat să cureți blugii după ce i-ai purtat de câteva ori bune. Având fibra rezistentă, aceste articole de îmbrăcat pot fi ușor de curățat și de întreținut. Nu uita, e important să știi cât de des trebuie spălate hainele.

De asemenea, gospodinele recomandă să speli manual blugii, chiar dacă acest lucru necesită un plus de efort. Cu cât sunt spălați manual mai mult, cu atât culorile nu se vor estompa, iar materialul nu se va rupe în zonele problematice, precum în zona picioarelor sau a posteriorului.

Păstrează blugii ca noi folosindu-te de acest mic secret. Pune blugii la înmuiat, preț de 20 sau 30 de minute, într-un lighean în care ai turnat apă la temperatura camerei. Adaugă detergent de rufe. Apoi, freci blugii până ce se vor curăța. Clătește-i în 3 sau 4 ape, iar apoi pune-i la uscat.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro