Trucul genial pentru păstrarea blugilor ca noi. Cum trebuie să-i speli la mașină, de fapt

Trucul genial pentru păstrarea blugilor ca noi. Cum trebuie să-i speli la mașină, de fapt
Cum pastrezi blugii ca noi pentru mai mult timp

Atunci cînd ne cumpărăm o pereche nouă de blugi, suntem extrem de atenți la toate detaliile înainte de a face achiziția. Verificăm materialul să nu fie pătat ori deteriorat, lungimea să fie potrivită și mărimea să ne fie bună. După mai multe spălări, domniș0arele observă că nu mai este la fel de intensă culoarea blugilor, iată câteva trucuri geniale pentru ca blugii să se păstreze ca noi.

Ce se întâmplă dacă speli blugii cu oțet

Știm, ai acasă perechea aceea favorită de blugi care merge cu orice ocazie, nu-i așa? Fie că te duci la birou, în oraș cu prietenii sau vrei să mănânci ceva bun alături de partenerul de viață, articolele vestimentare din denim sunt extrem de populare și căutate, atât în rândul tinerilor, cât și în rândul seniorilor.

Fie că vorbim despre blugi albi, negri, albaștri sau prespălați, gospodinele sunt de părere că trebuie să fii atent la anumite detalii atunci când îi cureți,

Probabil ți s-a întâmplat, măcar o dată până acum, ca blugii să aibă o pată deranjantă pe care să o observi cu doar 2 zile înainte de a pleca într-o excursie, de exemplu.

Nicio problemă, gospodinele au găsit câteva trucuri geniale cu care să scapi de probleme. Cel mai tare secret este să cureți blugii folosind oțet de mere.

De ce bine să speli manual perechea ta favorită de blugi

Tot ce trebiuie să faci este să întorci pe dos pantalonii de denim și să-i stropești cu oțet de bucătărie, înainte de a-i pune în mașina de spălat. Acest truc va ajuta la menținerea culorilor vibrante pentru mai mult timp. Mai mult de atât, blugii tăi nu se vor deteriora dacă respecți acest pas important.

De asemenea, un alt truc deosebit spune că blugii trebuie spălați cât mai rar. Este recomandat să cureți blugii după ce i-ai purtat de câteva ori bune. Având fibra rezistentă, aceste articole de îmbrăcat pot fi ușor de curățat și de întreținut. Nu uita, e important să știi cât de des trebuie spălate hainele.

De asemenea, gospodinele recomandă să speli manual blugii, chiar dacă acest lucru necesită un plus de efort. Cu cât sunt spălați manual mai mult, cu atât culorile nu se vor estompa, iar materialul nu se va rupe în zonele problematice, precum în zona picioarelor sau a posteriorului.

Păstrează blugii ca noi folosindu-te de acest mic secret. Pune blugii la înmuiat, preț de 20 sau 30 de minute, într-un lighean în care ai turnat apă la temperatura camerei. Adaugă detergent de rufe. Apoi, freci blugii până ce se vor curăța. Clătește-i în 3 sau 4 ape, iar apoi pune-i la uscat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI