Trucul genial cu absorbante care te scapă de mirosul din coșul de gunoi. L-ai încercat?

Trucul genial cu absorbante care te scapă de mirosul din coșul de gunoi. L-ai încercat?
Trucul genial cu absorbante care te scapă de mirosul din coșul de gunoi

Un truc genial cu absorbante te scapă de mirosul neplăcut din coșul de gunoi. Problema mirosului din coșul de gunoi este una pregnantă, mai ales pe timpul verii. În încercarea de a ține situația sub control, gospodinele apelează la diverse trucuri, iar unul dintre cele mai eficiente poate fi trucul cu absorbante.

Trucuri care te scapă de mirosul din coșul de gunoi

Pentru mirosul neplăcut al coșului de gunoi există multe trucuri care te pot scoate din încurcătură și se pot folosi de la odorizante speciale pentru coșul de gunoi la saci parfumați sau diverse alte metode de pe vremea bunicilor, pe bază de felii de lămâie sau ceai de mentă.

Printre metodele inedite de a scăpa de mirosul din coșul de gunoi este și confecționarea unui plic cu capse, ca cele care se pun în dulap. Filtrul se cafea se umple cu bicarbonat de sodiu, după care se leagă partea superioară cu ață.

Uneori este nevoie de un dezinfectant dur pentru a scăpa de microbi și de mirosuri. Cu toate că înălbitorul are un miros mai puternic, el poate ucide microbii care ar putea să contribuie la mirosul de gunoi.

De precizat este că înălbitorul trebuie utilizat cu precauție pentru a nu deteriora finisajul cutiei. În plus, zona de lucru trebuie ventilată foarte bine atunci când se folosesc înălbitori pentru a evita intoxicația chimică. Înălbitorul se mai poate dilua și va funcționa în continuare perfect.

Trucul genial cu absorbante care te scapă de mirosul din coșul de gunoi

Un alt truc care poate fi utilizat cu succes este și absorbantele. Tot ce trebuie să faci este să iei un absorbant, să îl dai cu un spray, pentru a se imprima aroma, apoi să îl desfaci și să îl lipești de interiorul coșul de gunoi.

Un alt truc care poate înlătura mirosurile neplăcute este și acela care folosește citricele. Astfel, oricine poate să adauge coji de lămâie pe fundul găleții, iar sacul de gunoi se poate pune deasupra.

Cu un praf de bicarbonat sau cu un pliculeț de ceai, ele vor elimina o parte din problema izului neplăcut care se răspândește de regulă în jurul coșului cu resturi menajere.

O altă metodă este să cumperi de la magazin saci de gunoi care deja sunt îmbibați cu esențe florale sau cu miros de lămâie ori alte mirosuri plăcute.

După cum poți observa, deși mirosul neplăcut din coșul de gunoi este o problemă frecventă, sunt foarte multe soluții pentru a-l combate.