Trucul genial care te ajută să faci economie la bani când faci cumpărături în supermarket. O mămică l-a dezvăluit

de: Ana Chivu
14 12. 2022

Gospodinele caută din ce în ce mai multe trucuri utile și ieftine pentru casă. Cele mai multe se gândesc la moduri diverse prin care să economisească în această perioadă plină de scumpiri. Specialiștii susțin că există nenumărate metode simple și rapide prin care doamnele pot rezolva treburile din locuință, una din cele mai importante fiind alimentarea frigiderului. O mămică inventivă a adus în prim-plan ideea salvatoare pentru mulți oameni. Cum să cheltui mai puțini bani la supermarket?

Truc pentru cumpărături: cum să economisești?

Oameni de peste tot din lume încearcă să economisească în această perioadă plină de scumpiri. Majoritatea gospodinelor încearcă să fie atente la produsele pe care le bagă în coșul de cumpărături. Din păcate, nevoile sunt multe, mai ales în perioada sărbătorilor când toate se gândesc la meniuri care mai de care mai complexe pentru Crăciun și Revelion.

Din păcate, multe doamne au realizat cât de mult din bugetul familiei cheltuie chiar săptămânal pe alimentele din magazine, motiv pentru care unele dintre ele au început să devină mai atente. Experții susțin că este cel mai bine să planifici mesele pentru a nu arunca mâncarea.

Majoritatea dintre oameni au început să cumpere produsele cu marcă proprie a supermarket-urilor care sunt mai ieftine decât cele de la alte brand-uri extrem de cunoscute. În timpul acesta, alții așteaptă cu nerăbdare reducerile sau stau cu ochii pe produsele care se dau la un preț extraordinar pentru că au un termen de valabilitate mic.

Mimi este una dintre persoanele care a reușit să găsească un truc fantastic pentru a economisi bani. Mai exact, ea a postat pe contul său de Tik Tok metoda pe care o aplică la cumpărături.

Ce a făcut o mămică?

Ea s-a filmat în momentul în care a luat bucăți de broccoli din raionul cu legume, dar le-a tăiat cotorul înainte de a cântări cantitatea. Mimi reușește în modul acesta să economisească puțini bănuți pe o parte dintr-un aliment pe care nu l-ar fi mâncat. Cu toate astea, bucătarii profesioniști știu cum să se folosească și de partea lemnoasă a acestuia.

Supa cremă de broccoli poate fi făcută și din cotor în combinație cu cartofi sau țelină. De asemenea, poți pune acea bucată la cuptor cu multe condimente precum: boia iute/dulce, piper, sare, ghimbir, usturoi sau hrean. Acestea se taie în formă de bastonașe și se lasă la 180 de grade Celsius preț de 20 de minute. Poți să le consumi cu un sos de iaurt cu mirodenii sau cu alte garnituri.