Trucul genial care îți salvează hainele intrate la apă. Așa vor reveni la dimensiunea potrivită

Trucul genial care îți salvează hainele intrate la apă. Așa vor reveni la dimensiunea potrivită
Hainele tale au intrat la apă? Află cum trebuie să procedezi ca să le salvezi

Ni se întâmplă tuturor. Avem câteva obiecte vestimentare de care nu ne putem despărți, le integrăm în tot felul de ținute și ne simțim extraordinăr atunci când le afișăm la vreun eveniment. Totuși, ce ne facem în momentul în care acestea intră la apă și nu mai pot să fie purtate?

Cum salvezi hainele care au intrat la apă. S-a aflat secretul

Nu trebuie să arunci hainele care au intrat la apă! Ele pot să fie salvate, chiar dacă pare imposibil în primă fază. Obiectele vestimentare pot să devină extrem de mici într-o clipă de neatenție, așa că mulți români nu își închipuie că se mai pot bucura vreodată de acestea. Nimic mai fals!

Hainele tale pot să revină la forma inițială dacă recurgi la anumite trucuri fantastice. Mary Gagliardi, expert în curățenie în cadrul companiei americane Clorox, a dezvăluit toate secretele. Obiectele tale vestimentare o să pară ca noi, astfel că nu o să mai fie nevoie să le arunci!

Trucuri simple. Hainele tale o să revină la forma inițială în acest fel

Trebuie să torni apă călduță în cadă și să adaugi un capac de șampon pentru bebeluși. De asemenea, poți opta și pentru balsam de păr sau detergent pentru rufe delicate. Hainele tale trebuie să fie lăsate la înmuiat timp de 30 de minute pentru a slăbi fibrele.

După acest pas, este necesar ca fiecare obiect vestimentar să fie pus pe câte un prosop care trebuie să fie rulat pentru a absorbi excesul de apă. Ulterior, lasă fiecare haină pe un alt prosop uscat. Întinde bine piesele de îmbrăcăminte pentru a încerca să le aduci la forma inițială. Lasă totul să se usuce.

Cum trebuie să procedezi în cazul hainelor din lână

Atunci când vine vorba despre hainele din lână, Mary Gagliardi a transmis că ar trebui să fie respectate instrucțiunile de pe etichetă pentru ca acestea să fie salvate. Mai mult, piesele vestimentare din acest material pot să revină la forma inițială dacă se trage ușor de țesătura umedă.

„Dacă scrie doar curățătorie chimică, atunci aceasta este singura dumneavoastră alegere pentru îngrijirea țesăturilor. Dacă este permisă spălarea de mână, atunci puloverul trebuie spălat și clătit la aceeași temperatură călduță a apei.

În loc să învârți sau să răsuceşi puloverul, soluția ar trebui să fie strângerea ușoară a țesăturii. Apa fierbinte, răsucirea și stoarcerea contribuie la strângerea lânii.”, a transmis Mary Gagliardi, potrivit rd.com.

De asemenea, Mary Gagliardi a punctat că hainele care sunt făcute din bumbac sunt predispuse la a intra la apă. În timp ce lâna și cașmirul absorb umezeala, este puțin probabil ca această problemă să intervină și în cazul pieselor vestimentare care sunt făcute din poliester și alte materiale sintetice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI