Trucul cu oțet și scorțișoară care elimină energiile negative din casa ta. Cum trebuie procedat

Trucul cu oțet și scorțișoară care elimină energiile negative din casa ta. Cum trebuie procedat
Energiile negative din casă și efectul lor asupra noastră

Scorțișoara, datorită gustului și aromei sale exotice, este un ingredient cheie în bucătăria fiecărei gospodării. A fost utilizat încă din 2800 î.Hr. Strămoșii noștri foloseau scorțișoara în diverse scopuri, cum ar fi ungerea, îmbălsămarea și diverse afecțiuni, a stârnit interesul multor cercetători.  În afară de asta, se spune că energiile negative pot fi eliminate cu ajutorul acestui condiment. Scorțișoara, în amestec cu oțetul, poate ajuta la eliminarea energiilor negative din casă.

Energiile negative din casă și efectul lor asupra noastră

Ați intrat vreodată într-o casă și ați simțit imediat că ceva nu este în regulă sau este greu? Poate că prietenii cred că vor doar să facă o schimbare de look, dar la rădăcina tuturor relelor se află energiile negative.

Există câteva modalități ușoare de a elimina energiile negative din casă fără a fi nevoie să angajați un exorcist pentru vampirul energetic care aduce vibrațiile sale rele. Să vorbim mai întâi despre cum să identificăm energiile negative.

Simptomele energiei negative din casa ta

Toată lumea este obosită tot timpul și somnul nu este odihnitor. Banii nu curg ușor și facturile se adună. Îți pierzi telefonul, poșeta sau cheile și este greu să le găsești, iar toată lumea este stresată și îi este greu să se descurce.

Comunicarea în cadrul familiei este dificilă, poate chiar inexistentă, iar emoțiile și gândurile negative se dezlănțuie și concentrarea pare a fi cea mai dificilă sarcină din lume.

Toate cele enunțate mai sus, sunt de fapt simptome ale exitenței enegiilor negative în casa în care locuiești. Cum se întâmplă acest lucru? Oamenii aduc cu ei în casă energiile negative, iar casa este un burete.

Așa cum am mai vorbit, există energii secrete care afectează vibrațiile de acasă. Vibrațiile sunt afectate de mulți factori, cum ar fi locația și conținutul din interior.

De aceea este important să iei măsuri preventive cu cristale în interiorul casei pentru a proteja casa de energiile negative înainte ca acestea să devină o problemă.

Cum să îndepărtezi energiile negative din casă

Înainte de a trece la diferitele modalități de a elimina energiile negative din casă, sunt câteva lucruri pe care aș vrea să le faci înainte. În primul rând, îndepărtați dezordinea.

De obicei sunt prostiile care nu sunt folosite și care au fost lăsate deoparte pentru a fi rezolvate mai târziu. Dezordinea și praful, care nu este doar inestetic, este modul în care se agață energia negativă.

Deci curățarea prafului și a mizeriei este un prim pas necesar.

Scoțișoara, în amestec cu oțetul, ajută la eliminarea energiilor negative

Nu doar în India, ci și în Istanbul, se crede că scorțișoara este un mod puternic de a alunga energiile negative. Cred atât de mult în acest truc, încât adesea se atârnă scorțișoara cu pietre pentru ochiul rău.

Se crede că plasarea bețelor de scorțișoară în locul unde îți ții banii poate ajuta la îndepărtarea oricărei negativități financiare din viața ta. Experții în vindecare cred că acest condiment comun poate ajuta și la îmbunătățirea stărilor de sănătate.

Dacă vorbim de insomnie, puteți plasa câteva bețe de scorțișoară sub pernă. Acest lucru ajută la îndepărtarea coșmarurilor sau a viselor urâte și poate ajuta la aducerea pozitivității și prosperității.

Aceeași scorțișoară, în amestec cu oțeul alb, mai spun cei în măsură, poate ajuta, de asemenea. Pașii sunt simpli, dar în primă fază, așa cum spuneam, trebuie măturat tot praful și mizeria din casă.

Apoi, într-o găleată apă și cel puțin 6 lnguri de oțet alb și spălați cu ea peste tot. După acest pas, așezați bețele de scorțișoară în alți doi litri de apă, de data asta fierbinte.

Lăsați-le până se face infuzie, după care folosiți același mop și spălați cu această apă, la fel, peste tot. Se spune că, odată ce ați făcut așa, veți alunga energiile negative, și vă veți purifica mintea.

Concluzie

În cazul în care simțiți că există aceste vibrații, sau energii negative, dacă țineți cont de cele enunțate mai sus, veți putea avea, în cele din urmă, liniște și armonie în casă. Așa că, baftă!