Trucul cu măști și ingrediente pe care le ai în casă. Este genial, trebuie să-l încerc

Trucul cu măști și ingrediente pe care le ai în casă. Este genial, trebuie să-l încerc
Trucul cu masti si ingrediente pe care le ai in casa. Este genial, trebuie sa-l incerci

Pandemia de coronavirus a adus multă contaminare din cauza numărului enorm de măști folosite care ajung la gunoi. Totuși, ceea ce poate nu știai este că le poți refolosi la curățenie, în casă. Gospodinele îți arată un nou truc prin care poți face tablete aromatizante pentru toaletă din măștile tale vechi. Cum se procedează.

Cum refolosești măștile de protecție

Ți-au rămas multe măști de protecție de unică folosință prin buzunare sau genți și nu știi ce să mai faci cu ele? Decât să le arunci la gunoi, gospodinele au găsit un truc genial prin care poți realiza câteva tablete frumos mirositoare pentru baia ta.

Este vorba de un truc foarte simplu prin care ai nevoie de puține ingrediente pentru a oferi băii tale o aromă plăcută la fiecare spălare. În plus, te va ajuta să cureți atât rezervorul, cât și toaleta în sine, astfel încât să nu mai ai grija apariției tartrului, pentru o vreme.

Cu siguranță ai acasă aceste materiale ce vor oferi băii tale o aromă naturală de lămâie, doar prin spălarea lanțului, așa că dacă vrei să reciclezi și să profiti de ocazie pentru a avea toaleta strălucitoare mai mult timp, nu poți rata acest simplu și sfat practic.

Aveți nevoie doar de câteva ingrediente, precum o jumătate de lămâie, o lingură de bicarbonat de sodiu, o lingură de săpun lichid și o mască de protecție veche, fabricată nu din material textil.

În continuare, vei tăia unul dintre capetele măștii în linie verticală. Apoi masca se împarte în două, adică se separă filtrele, astfel încât să existe un fel de pungă, în care vei pune ingredientele.

Cum faci o tabletă frumos mirositoare pentru rezervorul de toaletă folosind o mască de protecție

Deoarece aveți geanta sau „plicul deschis” pe părți, taie jumătate de lămâie în 4 părți. Pune lămâie în geanta făcută de mască, peste care vei adăuga lingura de bicarbonat de sodiu și săpunul lichid de vase.

Cu arcul pe care l-ai tăiat și lăsat, trebuie să faci un nod pentru a-ți închide „punguța” care este, de fapt, masca porționată pe jumătate cu filtrele separate. Închide-o foarte bine. Apoi, pune punguța în rezervorul de la baie, iar arcul care a mai rămas se leagă undeva în siguranță.

Lăsați-l să stea în rezervorul de la baie timp de cel puțin o oră înainte de a face prima spălare. Când tragi de lanțul de la rezervorul de toaletă, vei vedea că punguța respectivă lasă totul curat, cu o aromă placută de lămâie. Acest truc te ajută să elimini mirosul neplăcut din baie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI