„Triunghiul de aur“ al Daciei. Totul despre reţeaua dintre Bucegi şi Egipt, tunelul şi piramida paranormală din Ceahlău
De-a lungul anilor s-a tot scris despre misterele din Munții Bucegi și despre existanța așa-zisei rețea de tuneluri care fac legătura între vechiul teritoriu dacic și Egipt. În urmă cu 8 ani, mai exact în 2014, erau publicate documente declasificate care scoteau la lumină descoperiri excepționale în zona Munților Bucegi. Astăzi, ca și atunci, rețeaua de tuneluri descoperită incită cercetătorii și dau frâu liber imaginației celorlalți.
Misterele descoperite în Munții Bucegi
De la declasificarea noului radar de penetrare a solului, în urmă cu 10 ani, au apărut date uluitoare despre sistemele subterane complexe și labirintice din diferite părți ale lumii. În locuri precum Guatemala, în America de Sud, au fost cartografiate tuneluri sub complexul piramidal mayaș de la Tikal, care se întind pe o distanță de 800 de kilometri până în partea opusă a țării. Investigatorii au remarcat că astfel a fost posibil să înțeleagă cum o jumătate de milion de indieni mayași au scăpat de decimarea culturii lor.
În 2002, Pentagonul derula mai multe programe militare și geodezice care foloseau sateliți care au reperat o anumită structură situată în interiorul munților Bucegi. Scanarea prin satelit a scos la iveală două blocuri energetice majore. Blocurile erau făcute din energie artificială.
Primul era conectat la un zid care bloca accesul la tunel. Al doilea era imens, ca o cupolă sau o emisferă, la capătul opus al tunelului, aproape de centrul muntelui. Cercetătorii au recunoscut că acolo se afla ceva extrem de important și că era foarte bine protejat.
Legătura dintre tunelurile din Bucegi și cele din Irak
Cei de la Pentagon nu puteau înțelege de ce tunelul se întorcea într-un fel de zigzag spre zona centrală a muntelui și nici semnificația unghiului de douăzeci și șase de grade al construcției. Structura se afla într-un plan paralel cu solul. În același timp, blocajul energetic semisferic era situat pe verticala corespunzătoare stâncilor de creastă numite Babele.
De fapt, după cum arătau măsurătorile cercetătorilor români bazate pe datele Pentagonului, verticala ieșea la aproximativ patruzeci de metri de Babele, între acesta și Sfinxul Bucegilor.
De cealaltă parte a lumii, în Irak, era descoperită o formă asemenătoare celei din Munții Bucegi, iar imaginația cercetătorilor a mesr până acolo, spunând că există nu numai o similitudine din punctul de vedere al construcției, dar și o legătura fizică, o rețea de tuneluri între cele două. Alții au speculat și mai mult, mergând pe ideea că aici s-ar afla o bază extraterestră nedescoperită până la acel moment.
Trei tuneluri misterioase în Munții Bucegi
Conform cercetătorilor, în Munții Bucegi s-ar afla trei tuneluri misterioase. Cei care au ajuns acolo spun că erau intrări uriașe și misterioase către cele trei coridoare, iar acestea se aflau la aproximativ 20 de metri distanță.
În fața fiecăreia dintre intrări se afla un panou de control, asemănător cu cel din centrul sălii, doar că mai mic. Din proiecțiile holografice pe care le făcuseră de pe fiecare panou în parte, au aflat că tunelurile uriașe duceau spre trei zone diferite ale Pământului și aveau mii de kilometri lungime.
„Coridorul din stânga ducea către un loc secret sub nisipurile deșertului din Egipt. La un obiect special între Sfinx și Marea Piramidă, care nu a fost încă descoperit. În continuare, în dreapta, se continuă spre un loc similar cu Bucegi, în interiorul unuia dintre munții din Tibet.
Complexul subteran este un pic mai mic și mai simplu. Acest tunel are o ramificație, al cărei braț duce pe sub județul românesc Buzău, în extremitatea sud-estică a Carpaților, și apoi la o instalație din Irak, lângă Bagdad.
Un alt coridor care se ramifică din tunel leagă Bucegi de zona deșertului Gobi din Mongolia. Cel de-al treilea tunel, central, ascunde un secret foarte fundamental, iar americanii au insistat ca și acest secret să fie păstrat. Tunelul conducea prin scoarța terestră în interiorul planetei.”, spun cei care au cercetat tunelurile din Munții Bucegi.
Sanctuarul dacic, „Triunghiul de aur“
Un alt mare mister, neelucidat nici până astăzi, este așa-numitul „Triunghiul de aur“ al Daciei. Conform unor teorii ale cercetătorilor, triunghiul era format dintr-o rețea de galerii care făceau legătura între Munții Bucegi și Retezat şi Rarăul, din masivul Ceahlău. Aici, la fel cum s-a speculat și despre Vârful Omu, ar fi existat zone energetice extrem de puternice.
Misterele se adâncesc și mai mult, după ce o altă echipă de cercetători a cercetat zona Munților Ceahlău, spunând că și aici ar exista o întreagă rețea de tuneluri, dar și evenimente neexplicabile. Printre cei care au vehiculat această idee este și profesorul ieșean de fizică Constantin Bursuc:
„Cercetările le-am început din judeţul Suceava, unde există o poartă de intrare în această reţea de tuneluri subterane artificiale. De acolo, reţeaua porneşte în trei direcţii: una pe direcţia Rădăuţi – Suceava, o alta pe sub munţii Retezat, Bucegi, Ceahlău şi Satu Mare, iar o a treia trece pe sub muntele Godeanu, la vest de mănăstirea Tismana.
Nu tunelurile m-au interesat efectiv, ci pentru mine a fost curiozitatea dacă am avut o civilizaţie străveche care le-a creat, şi ce rost aveau acestea. Cred că prin ele se făceau transferuri de populaţie, dar se transportau şi minereuri”, spune Constantin Bursuc, conform Adevărul.ro.
Sunt încă multe lucruri neexplicate științific care se întâmplă și astăzi în aceste zone. Deși descoperirile de acum 10 ani au pus lumea științifică pe jar, multe dintre ele nu au fost elucidate nici până astăzi.