Triunghi amoros în fotbal? Jucătorul care ar fi vrut să îi fure iubita colegului său de echipă, prins cu mâța în sac

de: Ana Chivu
08 10. 2022

Un fotbalist care s-a retras din activitate a încercat să intre în relația unui fost coleg. Bărbatului i s-au aprins călcâiele după iubita prietenului său. Chiar femeia în vârstă de 35 de ani a oferit detalii despre cel care a încercat să o despartă de partenerul ei. Blondina a rămas fără cuvinte când a văzut intențiile sportivului pe care îl credea apropiat. Scandalul a început în urmă cu mulți ani. ,,Nu mai rezist”, a subliniat femeia.

Triunghi amoros neașteptat: un fotbalist a încercat să îi fure iubita colegului de echipă

Wanda Nara a făcut o dezvăluire incredibilă. Un fotbalist care s-a retras din activitate a încercat să o despartă de Mauro Icardi. Frumoasa în vârstă de 35 de ani a mărturisit în cadrul unui show TV din Argentina faptul că Dani Osvaldo a încercat să îi destrame relația cu sportivul în vârstă de 29 de ani. Fostului atacant i s-au aprins călcâiele chiar după iubita unui coleg.

Wanda a fost invitată la emisiunea „The Masked Singer”, acolo unde a povestit despre momentele în care ex-AS Roma, Inter sau Fiorentina ar fi abordat-o. Totul se întâmpla după un meci pe care fostul fotbalist al ,,pumelor” l-a urmărit din loja VIP a unui stadion unde se afla și frumoasa blondină.

Cea din urmă nu a acceptat avansurile făcute de Osvaldo și l-a făcut să înțeleagă că între ei nu se poate întâmpla nimic. Cei care știu detalii din telenovela care a ajuns la urechile multora au rămas surprinși că acest moment s-a întâmplat chiar în timp ce Osvaldo și Icardi erau coechipieri la Inter Milano. De asemenea, există și amănunte care întăresc povestea spusă de Wanda.

,,Nu mai rezist”

Mai exact, sportivii au fost aproape să se ia la bătaie în timpul unui meci cu Juventus în sezonul 2014-2015, după ce Icardi a refuzat să îi paseze colegului său din ofensivă. Cel mai probabil aceștia au găsit doar un alt context pentru a-și face dreptate pentru problemele din viața personală.

Mulți cred că Icardi ar fi aflat rapid de plăcerea vinovată a colegului de echipă și a încercat să îi atragă atenția pentru că nu a procedat corect. Wanda Nara voia să divorțeze de Mauro Icardi recent după ce bărbatul a înșelat-o cu o actriță argentiniană.

Soții au fost chiar la un pas de despărțire. Luna trecută a fost redat un mesaj vocal în cadrul emisiunii „Los Ángeles de la Mañana” al blondinei către o prietenă: „Am venit în Argentina pentru că divorțez de Mauro. Nu mai rezist”.