28 feb. 2021 | 10:51

Tribut pentru regretata Stela Popescu, la Antena 1. Ce au putut vedea milioane de români la TV

Monden
Tribut pentru regretata Stela Popescu, la Antena 1. Ce au putut vedea milioane de români la TV
Tribut pentru regretata Stela Popescu, la Antena 1. Ce au putut vedea milioane de români la TV

Gala de sămbătă a emisiunii ‚Te cunosc de undeva’ a stârnit lacrimile tuturor românilor. Deși au fost puse în scenă momente emoționante, Emilia Popescu a readus-o în fața publicului pe regretata Stela Popescu, aducându-i un omagiu.

Moment emoționant la Antena 1. Ce au văzut milioane de români

Gala de sămbătă a emisiunii ‚Te cunosc de undeva’ a stârnit lacrimile tuturor românilor. Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite actrițe de pe scena românească, iar trecerea ei în neființă a adus multă suferință. Actrița s-a stins din viață în 2007, dar aceasta va fi mereu amintită de fanii ce au urmărit-o cu mult drag.

Emilia Popescu a jucat pe aceleași scene cu marea actriță și a suferit mult după ce Stela Popescu nu a mai fost printre noi. Iată că, acum, aceasta a trebuit să intre în pielea ei, conform regulilor impuse de Ruli. Momentul a fost extrem de emoționant.

Multă lume a crezut că Emilia Popescu ar fi fiica regretatei Stela Popescu. Încurcătura a apărut în mințile telespectatorilor după ce aceasta a apărut alături de Ștefan Bănică Junior la televizor. Fanii și-au amintit imediat de dueturile fascinante dintre Stela Popescu și tatăl cântărețului, Ștefan Bănică, ce aveau loc cu mult înainte ca actrița să facă o echipă desăvârșită cu Alexandru Arșinel.

Emilia Popescu i-a adus un tribut Stelei Popescu. Momentul a emoționat pe toată lumea

Gala de sămbătă a emisiunii ‚Te cunosc de undeva’ a stârnit lacrimile tuturor românilor. Emilia Popescu s-a pregătit din greu pentru acest moment, dar a trăit și clipe emoționante, intrând în pielea uneia dintre cele mai dragi actrițe ce au pășit vreodată pe scena românească.

Chiar dacă este o artistă de succes, Emiliei Popescu i-a fost greu să intre în pielea personajului, dat fiind faptul că Stela Popescu a cucerit publicul pentru totdeauna prin talentul ei ce nu putea să fie contestat. Ba chiar, Ozana Barabancea a spus totul despre provocarea grea pe care a primit-o vedeta.

„E nevoie de responsabilitate să o imiți pe Stela Popescu. Era perfecțiunea întruchipată, era echilibrul întruchipat, era plină de umor, plină de subtilitate. Toți românii de pretutindeni o iubeau.”, a spus Ozana Barabancea, potrivit A1.

Moment important pe scena show-ului Te cunosc de undeva. Ce a spus Emilia Popescu

Gala de sămbătă a emisiunii ‚Te cunosc de undeva’ a stârnit lacrimile tuturor românilor. Nici măcar Emilia Popescu nu și-a mai putut ascunde emoțiile atunci când a fost condusă de Cristi Iacob în cabina regretatei actrițe, ce în zilele noastre a devenit un adevărat sanctuar. În timp ce privea portretul Stelei Popescu, artista a avut de făcut o declarație cutremurătoare.

„Nu știu dacă o să pot să fac chiar atât de bine ca tine, dar o să încerc. Oricum sunt cu gândul la tine și știu că tu mă urmărești și că ești acolo.”, a spus Emilia Popescu.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro