Trei frați, dintre care un bebeluș, găsiți morți pe o plajă din SUA. Descoperirea șocantă a polițiștilor

de: Rosu Ioana
14 09. 2022

Tragedie uriașă pe una dintre cele mai cunoscute plaje din New York, acolo unde trei copilași au fost găsiți morți lângă binecunoscuta promenadă Coney Island din Brooklyn, de către polițiști. Alarma a fost dată de o rudă îngrijorată de soarta celor mici, iar oamenii legii au început rapid căutările.

Ce s-a întâmplat cu cei trei micuți

Oamenii legii investighează tripla tragedie, după ce trei frați de 7 ani, 4 ani și 3 luni au fost găsiți fără suflare la malul mării. Polițiștii au fost alertați de o rudă a celor mici, care ar fi afirmat că „mama lor ar dori să le facă rău”. După trei ore de căutări, polițiștii au găsit cadavrele copiilor, iar în ciuda eforturilor de a-i salva, a fost declarat decesul tuturor, potrivit ABC News.

După o oră și jumătate de la apel, oamenii legii au găsit-o pe mama copiilor, aceasta aflându-se la o distanță de 3 km față de locul în care micuții au fost găsiți morți. Femeia de 30 de ani, identificată drept Erin Merdy, se plimba pe malul mării, desculță și udă, părând afectată de evenimente. Aceasta a fost dusă la secția de Poliție și interogată, însă ea nu a dorit să facă nicio declarație despre cele întâmplate.

„Până acum, nu a spus nimic. Nu știm exact ce s-a întâmplat aici. Nu există nicio indicație în acest moment de abuz sau neglijare anterioară a copiilor. Nu au fost raportate autorităților acțiuni ale mamei pentru abuzarea sau neglijarea copiilor”, a declarat șeful departamentului de poliție din New York, Kenneth Corey, în cadrul unei conferințe de presă.

Filmul căutării celor trei copii

Până în acest moment a existat și o declarație cheie în acest caz, făcută de mama femeii. Astfel, bunica celor trei copii a declarat că fiica sa era o mamă iubitoare și bună, însă a menționat că trecea printr-o perioadă mai dificilă, posibil printr-o depresie postnatală.

„Am luat legătura cu ea ieri și mi-a spus că spăla rufele și i-am spus că vreau să vorbesc cu copiii. Am încercat să o sun de două ori la telefon și nu am primit niciun răspuns.”, a povestit mama femeii.

Căutarea celor tei copii a fost intensificată după găsirea mamei lor. Aceștia au fost găsiți la mal, după trei ore de căutări, în care au fost implicate mai multe forțe, inclusiv un elicoper și unități marine. Deși medicii au efectuat manevre de resuscitare, niciunul dintre copii nu a mai avut nicio șansă de supravețuire, fiind declarat decesul.

Cadavrele micuților au fost găsite la câteva străzi distanță față de locul în care locuia familia cu cei trei copii. Paznicul imobilului a declarat că familia se mutase de un an de zile în zonă și nu a sesizat în acest timp niciun abuz asupra copiilor. Până acum, principala suspectă pentru moartea celor trei copii este chiar mama lor, despre care oamenii legii bănuiesc că i-ar fi înecat.