24 iun. 2022 | 18:36

Traumele zodiilor din horoscop. Ce probleme are fiecare nativ

Horoscop
Traumele zodiilor din horoscop. Ce probleme are fiecare nativ
Ce traume au zodiile?

Astrologii vin cu noi detalii pentru fiecare zodie. Nativii au traume diferite care îi apasă zi de zi. Problemele lor diferă în funcție de luna în care s-au născut. Dacă uneori te-ai simțit rău sau trist fără să știi de ce sau ai acționat într-un mod neînțeles, află că asta este karma ta. Multe dintre lucrurile pe care le simți sunt dictate de astre, iar experții deslușesc acum problemele pe care le are fiecare. Află ce traumă ai tu!

Horoscop: ce traume are fiecare zodie?

Berbec – lor le este teamă de propria moarte. Au o personalitate rebelă ce îi poate împinge prea devreme spre așa ceva. Caută pericolul și tot ce îi face să se simtă în viață. Iubesc libertatea și nu își pun limite, iar asta îi poate speria uneori.

Taur – trauma lui este abandonul, motiv pentru care este foarte posesiv. Vrea să nu piardă nimic niciodată sau să scape din mâna o persoană pe care o iubește sau de care a devenit obsedat. Lasă impresia că îi este frică de tot în această direcție.

Gemeni – le este frică de propria dezvoltare și de sentimentul că se vor pierde pe ei. Aceștia abandonează multe proiecte sau oameni doar de teama de a nu ajunge în punctul unor schimbări majore.

Rac – ei se ascund în urma unei traume provocate dintr-un atașament puternic. Sunt foarte orgolioși și le e teamă să fie respinși.

Leu – vrea să se impună și să inspire. Trauma lui vine din teama imensă de a nu simți iubire. Este dur și tăios atunci când îi spui ceva ce nu îi place.

Fecioară – este obsedat de muncă și de perfecțiune. Are un complex de inferioritate, iar lucrul ăsta vine din propriile așteptări mărețe față de persoana sa. Are multe nesiguranțe și crede că nu este suficient de bun.

Balanță – îi este frică de respingere și de singurătate. Ar face orice ca să păstreze armonia în familie, alături de prieteni sau la locul de muncă. Vrea să facă alegeri care să nu îi provoace durere.

Scorpion – ascunde trauma trădării sub dorința de putere. Are o frică să nu fie ucis, manipulat sau să cadă lin în gol. De asemenea, îi este teamă și să se cunoască total pentru că nu știe ce o să descopere.

Săgetător – Îi este frică să nu cadă într-un tipar monoton și lipsit de libertate. Nu vrea să fie strâns cu ușa sau abandonat.

Capricorn – el ascunde teama abandonului. Simte mereu că va eșua într-o direcție și doar gândul acesta îl macină teribil.

Vărsător – nu se simte de cele mai multe ori bine când este singur. Nu știe niciodată dacă este nevoie să facă un compromis sau dacă să îl ocolească. Este plin de nesiguranță de sine.

Pești – trauma lor este legată de abandon, lucru pentru care ar face foarte multe lucruri pentru a păstra sau salva relații.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro