08 mai 2021 | 12:16

Transformarea uluitoare a lui Tudor Sișu după 6 ani de închisoare. A vorbit deschis despre asta VIDEO

Monden
Transformarea uluitoare a lui Tudor Sișu după 6 ani de închisoare. A vorbit deschis despre asta VIDEO
Tudor Sișu, schimbat total după 6 ani de închisoare

După ce a apărut o nouă piesă sub celebrul nume La Familia, Tudor Sișu a revenit în atenția publicului. Cântărețul a acceptat să vorbească deschis despre transformarea lui uluitoare, după cei 6 ani de închisoare.

Transformarea uluitoare a lui Tudor Sișu după 6 ani de închisoare

Primele probleme cu legea au apărut în anul 2003 pentru artistul din trupa La Familia. Tudor Sișu ajungea pentru prima oară după gratii atunci, după ce droguri au fost descoperite în apartamentul lui. A fost eliberat mai târziu, în octombrie 2005, pentru ca la 1 an distanță să ajungă din nou după gratii.

În 2006, Tudor Sișu a fost arestat sub acuzația de trafic de droguri. DIICOT susținea că artistul, alături de alte persoane, vindea heroină în București. Acum, artistul își aduce aminte de chinul prin care a trecut și pe care îș privește ca pe o lecție importantă.

”Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă. Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări” , a spus Tudor Sișu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Tudor Sișu l-a descoperit pe Dumnezeu în închisoare

Anii grei petrecuți după gratii l-au ajutat pe artist să mediteze, să se gândească la greșelile tinereții. Acesta susține că a trecut peste coșmarul închisorii cu ajutorul muzicii și al lui Dumnezeu. Tudor Sișu și-a redescoperit credința cât timp a fost privat de libertate și le-a mărturisit tuturor acest lucru.

„Muzica m-a salvat… Nici nu i-aș spune muzică, muzică ar însemna să fii muzician, să am o partitură pe masă. Și nici artist nu sunt, pentru că joacă niște personaje. Și atunci nu sunt artist. Mie îmi place să scriu, îmi place să mă exprim prin versuri. Sincer, mi-ar fi plăcut să știu să cânt cu vocea, dacă aș fi avut calitățile necesare, dar nu am calitățile.

Și atunci mă exprim… scrisul este important. Anul ăsta… nu a fost altfel, pentru că eu nu am fost în concerte. Anul acesta voiam să fac chestia asta, de fapt. Eram foarte hotărât și s-a închis baraca”, a mai afirmat artistul pentru sursa sus menționată.

La Familia a lansat piesa ”Terorist”


După ani buni în care trupa a fost destrămată și hiturile au lipsit din playlisturile fanilor, o surpriză a avut loc în urmă cu câteva zile. Tudor Sișu și Puya, care s-a mutat din cartierul Sălăjan unde a descoperit celebritatea, au lansat piesa care a devenit, rapid, preferata politicianului George Simion de la partidul AUR. În ea, cei doi artiști au vorbit despre vremurile grele prin care trece România, precum și poporul său.

„Melodia următoare e un statement, nu e entertainment! Ea nefiind în concordanță cu trending-ul și ridicând niște probleme reale ale societății românești, o să deranjeze!

Scenariul ne este super cunoscut din experiențele anterioare! O să primim sute de comentarii proaste pe net, de la diverși „activiști” (se pare că nu scăpăm nici în democrație de ei) care o să ne facă cu ou și cu oțet pentru că nu suntem de acod cu retorica generală.

Melodia nu o să o auziți la radio și nici nu cred că o să vă fie sugerată de vreuna din platformele online, o să vedeți sute de caterinci, glumițe și răutăți la adresa noastră, o să ne fie scoase la iveală toate greșelile trecutului și se va încerca pe toate căile să fim discreditați sau socotiți nebuni.”, scriu cei doi.

PlaySport
Imagini halucinante. Vedeta echipei plătite din bani publici, relații intime cu o fană în toaleta unui club. A fost surprins și s-a lăsat filmat
Ego.ro
ȘOC! Dana Budeanu, aproape GOALĂ! Fusta e prea scurtă, s-a văzut TOT
Digi24
Sondaj AtlasIntel pentru Digi24. Pe cine ar vota românii la prezidențiale? Geoană e pe primul loc. Cât ar obține Ciolacu sau Ciucă
Cancan.ro
OBSEDATĂ! Motivul pentru care Anamaria Prodan a chemat-o pe Corina Caciuc ca martor în procesul de divorț cu Reghe
GSP.ro
Vedeta care a fost la FCSB - Universitatea Craiova: „Dacă mai vin la două meciuri, mă bag antrenor”
Stirile PROTV
S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Unde s-a jucat biletul norocos și cât a costat
Romania TV
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Nebunie totală, avem numele!
Capital.ro
România e obligată! ORDINUL venit direct de la UE. Se aplică în toate statele membre
EVZ.ro
Milionarul român cu ghinion. Mașinile pe care a dat averi i-au pus probleme
Adevarul
Confesiunile unui dependent de sex: „M-am culcat cu 300 de femei pe la spatele soției mele și o imploram să facă dragoste de cinci ori pe zi”
BZI.ro
Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh: „Mă văd căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă!”
Spynews.ro
Femeia care a fost ucisă și aruncată pe câmp, lângă autostradă, a vorbit cu sora ei înainte să plece de acasă. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”
Libertatea.ro
Cine e suspectul în cazul femeii ucise al cărei cadavru a fost găsit pe un câmp din Dâmbovița
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
S-au aflat finaliștii de la Survivor 2024. Cine sunt concurenții care vor lupta pentru premiul cel mare
Redactia.ro
FOTO Și-au bătut joc de Kylian Mbappe, după ce a fost "invizibil" cu Barcelona! Nici alții n-au scăpat de meme-uri
Digisport.ro
Digi RCS&RDS dispare din luna mai. Reprezentanții companiei au făcut anunțul
Click.ro
De ce boală suferă fiul chef-ului Orlando Zaharia: „Doctorii fugeau de mine. Am dormit cu soția într-o mașină, în curtea spitalului”. Andreas are 18 ani
Viva.ro
Șeful forțelor NATO din Europa avertizează: Rușii au mai multe trupe în Ucraina decât la începutul invaziei
Digi24
Pușcăriașii reveniți de pe front au îngrozit Rusia. O profesoară premiată de Kremlin, ucisă cu toporul de un deținut grațiat de Putin
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Legea pensiilor. Unele concedii vor fi luate în calcul la vechime
EVZ.ro
Femeia care a fost ucisă și aruncată pe câmp, lângă autostradă, a vorbit cu sora ei înainte să plece de acasă. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”
Spynews
Vor fi controlați. INTERDICȚIA care se aplică peste tot în ROMÂNIA. E trecut direct în lege
Capital.ro
Cel mai cancerigen ingredient folosit în perioada postului! Medic: ”Se găsește în toate aceste alimente!”
Antena 3
Ilie Năstase a preluat modelul lui Robert de Niro și vrea un copil, deși a trecut de 70 de ani
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
Începând de azi SE DAU BANII. Cei mai mulți vor încasa 450 de lei
Mediaflux
Femeia care a fost ucisă și aruncată pe câmp, lângă autostradă, a vorbit cu sora ei înainte să plece de acasă. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”
Spynews.ro
Câte ouă poţi mânca pe zi. Ce diferență este între oul fiert și oul prăjit
Realitatea.net
O femeie a vrut să își renoveze bucătăria, însă a avut parte de o surpriză uriașă. Ce a putut să descopere sub casă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro