18 aug. 2020 | 08:39

Tragedie pe Autostrada București-Pitești. O mamă și fetița ei de doi anișori, ucise de un șofer inconștient

News
Tragedie pe Autostrada București-Pitești. O mamă și fetița ei de doi anișori, ucise de un șofer inconștient
Tragedie pe Autostrada București-Pitești. O mamă și fetița ei de doi anișori, ucise de un șofer inconștient

Momente cumplite au avut loc în noaptea de luni spre marți, pe autostrada București-Pitești, la kilometrul 106. Două persoane, mamă și fiică și-au pierdut viața din cauza unui șofer iresponsabil.

Cum s-a produs tragedia

Viața a devenit extrem de imprevizibilă, iar din păcate, accidentele rutiere răpesc oameni nevinovați în fiecare zi. Acesta este și cazul unei tinere, în vârstă de 25 de ani, care și-a pierdut viața alături de fetița sa în vârstă de un an și nouă luni. Cele două se aflau într-un autoturism BMW, atunci când un TIR le-a apărut în cale. De vină este șoferul camionului, care a ratat ieșirea spre Slatina și a găsit de cuviință să efectueze o manevră neregulamentară, întorcând mastodontul pe contrasens, pe autostradă.

Șoferul autoturismului a încercat să evite în ultimul moment coliziunea cu TIR-ul, însă în urma schimbării bruște de direcție a lovit glisiera și imediat a ricoșat în remorca TIR-ului.

Din păcate, ca efect al impactului extrem de puternic, copilașul de aproape doi ani, aflat pe bancheta din spate, în scaun de copil, a murit pe loc, iar mama acestuia și-a găsit sfârșitul în drum spre spital. Femeia fusese scoasă dintre fiarele mașinii în comă, astfel că trupul său nu a mai rezistat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, la fața locului s-au prezentat de urgență o autospecială pentru descarcerare, una pentru stingerea incendiilor şi două echipaje SMURD, la un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion.

În urma accidentului, soțul femeii și tatăl copilului a scăpat cu viață, dar a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență din Pitești.

Traficul a fost complet blocat, iar mașinile care circulau în acea zonă au fost redirecționate pe rute ocolitoare. Șoferul vinovat de această tragedie a scăpat cu viață și va răspunde penal pentru ucidere din culpă, potrivit ștorileprotv.ro.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro