Tragedie la Iași. Tânărul dispărut a fost găsit mort în pădure. Detalii cutremurătoare

Tragedie la Iași. Tânărul dispărut a fost găsit mort în pădure. Detalii cutremurătoare
Tânărul însoțitor de zbor din Iași a fost găsit spânzurat

Tragedie la Iași! Tânărul care a dispărut în cursul zilei de joi a fost descoperit fără viață într-o pădure. Familia sa este în șoc, neexplicându-și gestul extrem al băiatului.

Tragedie la Iași. Tânărul dispărut a fost găsit spânzurat în pădure

Un tânăr de doar 24 de ani a fost dat dispărut de către mama sa în cursul zilei de joi. Robert Ștefan Cepăreanu trebuia să meragă la serviciu în ziua de joi, acesta lucrând ca însoțitor de zbor în cadrul unei companii aerine. Femeia nu a mai dat de băiatul ei preț de ore în șir, așa că atunci când a sesizat că telefonul lui este înshis a alertat Poliția. Autoritățile l-au inclus pe tânăr în secțiunea „Persoane dispărute” de pe site-ul oficial al Poliției Românie și au continuat căutările.

  • „La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni scurți negri cu motiv floral, ciorapi negri, pantofi de tip sport de culoare negru cu roșu, tip iarnă, înalți, și purta un rucsac negru cu roșu”
    Poliția Română

Din păcate, căutările s-au oprit rapid, după ce trupul neînsuflețit al lui Robert a fost decoperit. Băiatul s-a sprânzurat în pădurea din apropierea pârtiei de schi din zona Copou. Nimeni nu-și explică gestul acestuia de a-și lua viața. Colegii l-au caracterizat ca fiind un tânăr liniștit, cu bun simț și foarte muncitor. La momentul actual nu se cunoaște existența unei scrisori de adio.

Robert Ștefan Cepăreanu, tânărul dispărut în Iași a fost găsit spânzurat într-o pădure din Iași
Robert Ștefan Cepăreanu, tânărul dispărut în Iași a fost găsit spânzurat într-o pădure din Iași

„Dumnezeu să te ierte, copil blând şi bun!”

„Era un tânăr cu foarte mult bun-simţ, cum rar mi-era dat să văd acolo, foarte respectuos, responsabil şi muncitor. Va rămâne mereu în amintirea mea ca fiind copilul cu zâmbetul pe buze, chiar şi atunci când îmi spunea povestea sa de viaţă, una cel puţin amară… Dumnezeu să te ierte, copil blând şi bun!“
Ștefania Sidor, una din colegele tânărului