Tragedie într-un bloc din Craiova! Un băiețel de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 7

Tragedie într-un bloc din Craiova! Un băiețel de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 7
Un băiețel de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Craiova

Tragedie fără margini în Craiova, după ce un băiețel de aproape 2 ani a căzut de la geamul camerei în care se afla. La fața locului s-a prezentat de urgență un echipaj medical calificat să ofere un prim ajutor al unei persoane căzute de la înălțime. Din păcate, trupul firav al copilașului nu a rezistat.

Cum s-a produs nenorocirea

Un băiețel de 1 an și 7 luni și-a pierdut viața în urmă cu două zile, după ce a căzut în gol de la etajul șapte al unui bloc tip turn, situat pe Bulevardul Decebal din Craiova. Micuțul locuia împreună cu familia, iar la momentul accidentului se afla în cameră cu fratele său în vârstă de 9 ani.

Potrivit ISU Dolj, echipajul prezent la fața locului a depus toate eforturile pentru a salva copilul, însă micuțul a suferit răni incompatibile cu viața.

Echipajul SMURD a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane căzute de la înălţime. Ajuns la faţa locului, echipajul medical a constatat că e vorba de un copil de circa 2 ani căzut în gol de la înălţime, căruia a încercat să-i acorde ajutor medical, dar cu toate eforturile depuse, medicii şi paramedicii nu au mai putut face nimic„, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

Cine se mai afla în casă cu cei doi copii

Potrivit informațiilor transmise de autorități, cei doi frați se aflau în casă cu mama și bunica lor, prezente în altă cameră. În urma tragediei, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, în acest moment fiind efectuate cercetări pentru a descoperi circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

În această seară, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un copil de 1 an și 7 luni a căzut de la etajul 7 al blocului unde locuia împreuna cu familia. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat într-o cameră împreună cu fratele său de 9 ani, în timp ce, într-o altă cameră a apartamentului se aflau mama și bunica acestuia.” a transmis IPJ Dolj.

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe