Tragedie în timpul concertului. Artistul s-a prăbușit pe scenă și a murit. Metin Arolat avea 52 de ani

de: Andrei Simion
25 09. 2024

Doliu imens în lumea artistică internațională! S-a stins din viață cântărețul și regizorul turc Metin Arolat, la doar 52 de ani! Artistul a murit pe scenă, în timpul unui spectacol pe care îl onora. Acesta concerta în Kozjatagi, Istanbul, în momentul în care s-a întâmplat tragedia.

A murit artistul Metin Arolat

Metin Arolat, cântăreț cunoscut și iubit în Turcia, a încetat din viață la doar 52 de ani, într-un tragic incident petrecut pe scenă. Cântărețul s-a prăbușit în timpul unui concert în Kozjatagi, Istanbul, lăsând un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat de-a lungul timpului.

Este zi neagră în lumea filmului și a muzicii din străinătate! Metin Arolat, solist și regizor turc, a decedat tragic la vârsta de 52 de ani. Cântărețul a lăsat un gol imens în inimile familiei și a fanilor din întreaga lume.

Demet Sagiroglu, prietenă cu Metin Arolat, a susținut că starea de sănătate a celebrului regizor ar fi putut fi influențată de dieta sa strictă, care avea ca scop menținerea unei greutăți reduse.

„Era foarte apropiat de mine, ca un frate. Ținea o dietă… Nu cred că inima lui a putut suporta. S-a înrăutățit după ce a urcat pe scenă”, a mărturisit vedeta.

Citește și A încetat din viață unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori radio din România. Carol Mălinescu avea 74 de ani

Cântărețul turc avea 52 de ani

Arolat a murit în timpul concertului susținut în Kozjatagi, Istanbul. Tragedia a avut loc în fața unui public numeros, când artistul s-a prăbușit pe scenă, provocând panică în rândul martorilor.

Potrivit presei străine, înainte de a începe spectacolul, Metin Arolat a simțit dureri și o senzație de amorțeală la un braț. În ciuda simptomelor, acesta a decis să își continue concertul. Din păcate, solistul a căzut în timpul spectacolului, o asistentă aflată în audiență intervenind imediat pentru a-i acorda ajutor. În ciuda eforturilor medicilor, Metin Arolat a decedat în drum spre spital. Se crede că artistul ar fi suferit un atac de cord.