Tragedie în Sibiu, după ce o mașină a intrat într-un autobuz cu 40 de pasageri. Două femei au fost rănite

Tragedie în Sibiu, după ce o mașină a intrat într-un autobuz cu 40 de pasageri. Două femei au fost rănite
Tragedie în Sibiu, după ce o mașină a intrat într-un autobuz cu 40 de pasageri

Neatenția unei șoferițe ar fi putut duce la o adevărată tragedie. Tânăra a provocat un accident de circulație între mașina pe care o conducea și un autobuz cu 40 de pasageri. Aceasta, împreună cu o altă tânără aflată pe scaunul pasagerului, au fost rănite.

Accident rutier în Sibiu

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc la ieșire din municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare. Șoferița a ieșit cu autoturismul din parcare, fără a acorda prioritate, intrând în coliziune cu autobuzul care circula regulamentar. Niciunul dintre cei 40 de pasageri ai autobuzului nu a fost rănit.

„În urma impactului, pasagera din turism, 25 de ani, din Roşia, a suferit vătămări corporale şi a fost transportată la spital conştientă. Conducătoarea auto are 23 de ani, este din Cornăţel. Şofer autobuz, 37 de ani, din Nou. Momentan, traficul se desfăşoară îngreunat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

În urma impactului, cele două tinere din autoturism au fost rănite. Șoferița a suferit un traumatism la mâna stânga, iar pasagera din scaunul din dreapta a suferit un traumatism de șold drept și escoriații. Tânăra șoferiță a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu.

Un mort și doi răniți grav într-un accident rutier în Călinești

Miercuri dimineață, un grav accident rutier a avut loc pe raza localității Călinești din orașul Bucecea. În urma acestuia, o persoană a decedat iar altele două au fost rănite grav. Potrivit purtătorului de cuvânt ISU, Dorina Lupu, în eveniment a fost implicată o singură mașină. La bordul acesteia erau trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani.

„La faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare şi una cu apă şi spumă şi trei ambulante şi au constatat că în autoturismul izbit în copac erau două persoane încarcerate. A treia era în afara maşinii. Pompierii au scos pe cei doi tineri de pe scaunele din faţă. Toate victimele au fost preluate de echipajele SAJ. Pentru unul s-a declarat decesul”, a afirmat Dorina Lupu.

Cei doi tineri răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI