Tragedie în Ploiești, după ce un şofer de autobuz a făcut infarct în timp ce se afla pe traseu

Tragedie în Ploiești, după ce un şofer de autobuz a făcut infarct în timp ce se afla pe traseu
Tragedie în Ploiești, după ce un şofer de autobuz a făcut infarct în timp ce se afla pe traseu

Un șofer de autobuz din Ploiești a suferit un infarct în timp ce se afla la volan, pe traseu. Bărbatul de 59 de ani a simțit că i se face rău, așa că a decis să tragă autobuzul pe dreapta în dreptul unei benzinării.

Un șofer de autobuz a făcut infarct în timp ce se afla la volan

Unul dintre călători a sunat imediat la 112. La fața locului a ajuns o ambulanță, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Bărbatul a fost dus la spitalul județean, acolo unde a fost operat. Incidentul nefericit a fost făcut public de către un lider al Companiei de Transport Public din Ploiești. Tot acesta a cerut și pauza de caniculă prevăzută în lege.

„Aviz domnului director al TCE, AGA, CA și consiliului local Ploiești… (…) Colegului nostru Luca Viorel (Cocomârla), șofer autobuz, i s-a făcut rău la volan (infarct din primele informații).

Norocul participanților la trafic, dar și al călătorilor a fost că necazul a venit în timp ce era oprit în stație.

Și acum, aș vrea să vă reamintesc că, în urmă cu câteva zile, tot pe această cale, am făcut un apel pentru a ni se acorda acea pauză de caniculă așa cum și legea o spune.

Poate acest caz va face ca acele persoane responsabile de siguranța angajaților să se gândească mai serios și la personalul de bord, iar noi colegii să ne rugăm pentru Cocomârla să treacă cu bine peste acest necaz”, se arată în postarea de pe Facebook.

Un călător acuză un șofer de autobuz că l-a bătut

Un călător acuză șoferul unui autobuz că a sărit la bătaie la el, după ce bărbat s-a plâns că angajatul STB nu a dat drumul la aer condiționat. Șoferul ar fi început să-l înjure și să-l agreseze fizic. O femeie care era împreună cu bărbatul agresat a reușit să-i despartă.

Omul a sunat la 112 și a anunțat ce s-a întâmplat, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție. Bărbatul susține că nu este prima dată când este agresat de un șofer STB, ci a treia oară. De asemenea, acesta a mers la Institutul Național de Medicină Legală pentru a-și scoate certificat medico-legal.

„Acest om bruta, de 3 ori cat sotul meu, s-a napustit asupra lui efectiv, si eu avand aparatura în mana nu am reactionat chiar prompt, dar am barat cumva cu mana dreapta, ca altfel, probabil acuma cei 3 copilasi ai nostri ramaneau fara tata daca-l punea la pamant”, a declarat şi soţia bărbatului agresat de şoferul STB.