Tragedie în Italia! O româncă a fost executată cu mai multe focuri de armă, într-o parcare

Româncă ucisă în Italia într-un schimb de focuri de armă

Tragedie în Italia, după ce o româncă a fost omorâtă cu mai multe ocuri de armă. Totul s-a petrecut într-o parcare al unui supermarket. Cum se numește femeia și de cine a fost executată?

Româncă ucisă în Italia într-o parcare

O româncă a murit cu mai multe focuri de armă într-o parcare al unui magazin Auchan din Tetto Garetto, Cuneo, Italia. Tragedia s-a petrecut ieri, 22 mai, la orele 16:45. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit ulterior de către oamenii legii pe scaunul din față al mașinii Fiat Panda. Aceasta a fost împușcată de Francesco Borgheresi, militar din Florența în vârstă de 42 de ani.

Mihaela Apostolides a fst ucisă de un italian într-o parcare al unui supermarket
Mihaela Apostolides a fst ucisă de un italian într-o parcare al unui supermarket

Bărbatul a tras patru focuri de armă, două gloanțe au lovit-o pe femeie în piept, iar cele două în alte părți ale corpului. Evenimentul tragic este unul extrem de bizar, pentr după ce a comis crima, Francesco a sunat singur la poliție pentru a se denunța. „Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!”, le-a spus bărbatul agenților.

„Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!”

Un alt client care se afla în magazin în momentul acela a sesizat și el autoritățile cu privire la împușcăturile auzite din afara supermarket-ului. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe militar în parcare, în timp ce trupul Mihaelei zăcea pe scaunul din față al autoheviculului. Din păcate, românca se pare că și-a cunoscut călăul în urmă cu doi ani.

Mihaela Apostolides, în vârstă de 44 de ani, s-a născut la București, dar locuia de cel puțin șase ani în Peninsulă, cu domiciliul în Saluzzo. Aceasta a lucrat ca îngrijitoare, chelneriță în diferite baruri și în câteva restaurante de noapte din Cuneo. Oamenii legii nu cunosc nici până la această oră motivul crimei. Ancheta în acest caz este condusă de către procurorul Alberto Braghin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI