Tragedie în familia unui fost senator PNL. Fiul lui Ovidiu Marian s-a sinucis

Tragedie în familia unui fost senator PNL. Fiul lui Ovidiu Marian s-a sinucis

Tragedie în familia fostului senator PNL Ovidiu Marian. Fiul lui, în vârstă de 30 de ani, angajat pe un vas de croazieră, s-a sinucis.

Tragedie în familia lui Ovidiu Marian, fost senator PNL

”Un om trebuie să stea pe un loc foarte înalt pentru a-și vedea propria soartă”, așa a fost și în cazul lui Ovidiu Marian, fost senator de Arad. În anul 2017, oficialul a fost inculpat, alături de Daniel Tudor, fosta soției a acestuia, senatorul Doina Tudor, dar și omul de afaceri Ilie Carabulea, într-un dosar instrumentat de către procurorii DNA, fiind acuzat că a intermediat o sumă de bani, reprezentând mită către fost preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară şi preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor Daniel Tudor.

Tragedie în familia unui fost senator PNL. Fiul lui Ovidiu Marian s-a sinucis

Data de 1 februarie 2018, când oficialul și-a serbat cele 56 de primăveri, l-a găsit încarcerat. Ovidiu Marian se află încă în spatele gratiilor, după ce Tribunalul a respins recursul fostului oficial, condamnându-l la pedeapsa privativă de libertate de 2 ani de închisoare cu executare. În acest caz, se potrivește zicala ”oamenii își fac necazurile cu mâna lor”.

Tânărul a fost găsit spânzurat în camera de hotel

Familia fostului senator de Arad a fost zguduită de o veste tragică. Fiul acestuia, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel. Din informațiile specialarad.ro, fiul lui Ovidiu Marian era angajat pe un vas de croazieră. Vasul ar fi ancorat într-un port din Olanda, iar băiatul ar fi plecat de pe vas profitând de timpul liber. Tânărul și-ar fi găsit cazare la un hotel din Amsterdam, cameră în care a fost găsit spânzurat.

Ovidiu Marian a fost vicepremier al municipiului Arad din iunie 2008 până n decembrie 2008. A fost senator în Parlamentul României în mandatul 2008 – 2012 și președinte al comisiei de buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital din Senat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI