Tragedie în Cluj. Un copilaș de 1 an și 6 luni a murit sugrumat după ce a fost lăsat să doarmă în cărucior

Tragedie în Cluj. Un copilaș de 1 an și 6 luni a murit sugrumat după ce a fost lăsat să doarmă în cărucior
Tragedie în Cluj. Un copilaș de 1 an și 6 luni a murit sugrumat după ce a fost lăsat să doarmă în cărucior

Durere fără margini în Cluj, după ce o mama și-a găsit pruncul mort în căruciorul în care l-a lăsat să doarmă. Nenorocirea a avut loc în localitatea Mănășturel, din comuna Cuzdrioara, iar poliția anchetează cazul pentru a afla în ce împrejurări a avut loc moartea micuțului.

Bebelușul a murit prin strangulare

Potrivit declarațiilor mamei, micuțul a fost lăsat în cărucior să doarmă pentru a nu fi trezit de mutarea în pătuț. Ulterior, femeia a ieșit puțin timp în afara locuinței pentru a rezolva o treabă în anexa gospodăriei, moment care i-a fost fatal fiului ei. În momentul în care mama a vrut să verifice ce face bebelușul, aceasta l-a găsitstrangulat de componentele căruciorului, mai exact, de bara de protecție.

Un vecin a sărit în ajutor, transportându-l de urgență pe micuț la cel mai apropiat spital. În ciuda tuturor eforturilor de a-l salva, după mai multe manevre de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Părinții sunt devastați de tragedia care s-a abătut asupra familiei lor și trag un semnal de alarmă vizavi de atenția sporită asupra acestor detalii.

Reprezentanții IPJ Cluj au transmis primele informații legate de moartea copilașului: “La data de 8 mai, în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Dej despre faptul că un minor în vârstă de un an și 6 luni, din comuna Cuzdrioada, a decedat.

În urma primelor cercetari, s-a stabilit faptul că minorul a fost culcat de către mama sa în cărucior, aceasta continuându-și activitățile casnice. Ulterior, femeia ar fi părăsit pentru puțin timp locuința, deplasându-se într-o anexă a gospodăriei, iar la întoarcere și-a găsit copilul prins între componentele căruciorului.

Minorul a fost transportat la o unitate medicală, unde a fost declarat decesul. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul și luarea măsurilor legale”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI