Tragedie imensă în Gorj. O familie întreagă a murit la scurt timp după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce s-a întâmplat

Familie ucisă de COVID-19 în Gorj Sursă foto ilustrativă: dw.com

O familie din Gorj a sfârșit tragic după ce toți membrii s-au infectat cu COVID-19. Potrivit ultimelor informații, un bărbat în vârstă de 58 de ani, angajat în cadrul Complexului Energetic Oltenia și părinții săi au decedat la o săptămână distanță după confirmarea cu virusul ucigaș.

Cum s-au infectat victimele

În ciuda faptului că au fost internați în spital, imediat după aflarea rezultatelor testelor, niciunul dintre cei membri ai familiei nu a scăpat viu din lupta cu virusul nemilos. Potrivit gorjonline.ro, cei care au murit primii au fost cei doi soți, întâi bărbatul, în vârstă de 81 de ani, iar la două zile distanțe, în ziua înmormântării soțului, a decedat și femeia, în vârstă de 79 de ani.

Fiul celor doi, infectat și el cu COVID-19, s-a stins din viață la o săptămână distanță de părinții săi. Potrivit apropiaților, cel care ar fi transmis virusul la cei doi pensionari a fost chiar fiul acestora, care s-ar fi infectat la locul de muncă. În ciuda faptului că nu locuiau împreună și întâlnirile celor trei erau tot mai rare, inevitabilul s-a produs.
Familia era din comuna Vlăgiulești, iar moartea lor a îndurerat și a șocat întreaga comunitate.

”Doamne ce dezastru ! O familie întreagă a fost răpusă de acest Covid! Mă refer la familia Teiu. Acum o săptămână au fost răpuși Domnul Teiu, care a fost șeful meu și pentru care am avut o stimă deosebită, cu soția, iar azi singurul lor băiat! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!”, a postat o cunoștință a familiei, potrivit sursei menționată.

În prezent, comuna Văgiulești se află în scenariu roșu, după ce rata de incidență a ajuns la 4,19 cazuri la o mie de locuitori.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI