Tragedia secretă din viaţa miliardarului Ion Ţiriac. Ajunsese în pragul sărăciei după moartea tatălui său

Tragedia secretă din viaţa miliardarului Ion Ţiriac. Ajunsese în pragul sărăciei după moartea tatălui său
Nu a fost tot timpul bogat

Miliardarul Ion Țiriac a vorbit despre drama din viața ei. Afaceristul nu a fost întotdeauna bogat, ci a cunoscut și perioade extrem de difcile, în care cu greu s-a întreținut. Omul de afaceri a rămas fără tată la doar 10 ani. Cu toate acestea, el își aduce aminte foarte bine clipele petrecute alături de el. Moartea tatălui său a afectat întreaga familie și nu doar pe plan emoțional, pentru că fostul mare tenismen și mama lui au avut probleme grave financiare după tragedie.

Prin ce dramă a trecut Ion Țiriac

Ion Țiriac nu a fost întotdeauna bogat și problemele nu l-au ferit. El a trecut prin drame serioase în viața lui, iar cea mai mare dintre ele a fost moartea tatălui său, Ioan.

El a murit pe când Ion Țiriac avea doar 10 ani. Bărbatul avea numai 49 de ani și a decedat după câteva complicații apărut în urma unei intervenții medicale.

Tragedia a fost una extrem de greu de suportat, atât pentru el, cât și pentru mama lui. După ce a tatăl său a murit, Ion Țiriac a fost nevoit să aibă grijă de cea care i-a dat viață.

Ecaterina și-a crescut fiul așa cum a știut mai bine și a ajuns să își vadă băiatul campion național la tenis, înainte să moară.

Ion Țiriac a fost ajutat de sora lui, Rodica, după ce mama lor a murit la 56 de ani. Ea a fost îngropată, la acel moment, departe de soțul ei, din cauze financiare.

Mai târziu, Ion Țiriac a reușit să își înmormânteze împreună părinții într-un cimitir din centrul Brașovului, scrie playsport.

Miliardarul plănuiește un turneu ATP la București

De altfel, miliardarul merge des la mormântul părinților săi. Acum, Țiriac colecționează mașini de lux și este unul dintre cei mai bogați oameni din România.

El plănuiește să organizeze un turneu ATP în București, potrivit lui Cosmin Hodor.

Domnul Țiriac își dorește foarte mult să aducă un turneu ATP la București. Cel mai probabil va fi pe zgură, înainte de Roland Garros (n.r- turneu care se desfășoară în ultima săptămână din mai și prima săptămână din iunie).

Rămâne de văzut dacă se va putea la anul sau peste doi ani. Va fi organizat în zona Otopeni. Domnul Țiriac își dorește neapărat un nou turneu ATP la București.”, a spus Cosmin Hodor, potrivit gsp.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI