Totul despre botezul băiețelului Roxana Vancea. Cu ce problemă se confruntă aceasta cu doar câteva zile înainte de eveniment. EXCLUSIV

Totul despre botezul băiețelului Roxana Vancea. Cu ce problemă se confruntă aceasta cu doar câteva zile înainte de eveniment. EXCLUSIV
Detalii despre botezul fiului Roxanei Vancea

Roxana Vancea, fosta asistentă tv, se pregătește de botezul fiului lui său, Ayan, care va avea loc la sfârșitul acestei luni, mai precis pe data de 21 mai. Cei doi părinți ai micuțului și-au dorit ca evenimentul să fie unul restrâns, iar petrecerea de după să aibă loc în familie, la un restaurant de lângă biserica unde acesta va fi creștinat. Din cauza faptului că a slăbit foarte mult, Roxana a fost nevoită să-și facă altă rochie, decât cea care-i fusese croită special, pentru botez.

Roxana Vancea se pregătește de marele eveniment: detalii despre botezul micuțului ei

Roxana Vancea și soțul său, Dragoș, care au devenit părinții unui băiețel pe data de 17 noiembrie, se pregătesc de botezul micuțului, care va avea loc pe data de 21 mai, la biserica Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena.

Potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru playtech.ro de fosta asistentă tv, după ce Ayan va fi creștinat, acesta va fi sărbătorit la un restaurant din zona, doar în prezența familiei.

„Botezul va avea loc doar cu familia, la o biserică foarte mare și frumoasă, Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, aflată în zona Moghioroș.

Tot atunci e si ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el. După slujbă, vom merge la un restaurant. Am vorbit pentru un aperitiv, un tort mare pentru toată lumea și fiecare își va mai comanda ce vrea.

Ne-am strâns vreo 20 de persoane, Dragoș are doi frați, vin însoțiți, la fel soru-mea cu cumnatul, părinții”, ne-a spus bruneta.

Nașa, sora Roxanei

Băiețelul Roxanei nu va avea nași celebri, bruneta preferând ca părinții spirituali ai micuțului său să fie persoane foarte dragi și apropiate lor, mai precis sora sa și managerul soțului său, potrivit spuselor sale. „Ne-am dorit să fim doar cu familia, la biserică, cu nașii, care sunt sora mea și managerul lui Dragoș”, a adăugat aceasta.

În schimb, fosta asistentă tv anunță o petrecere ca-n povești cu ocazia cununiei religioase cu tatăl copilului său, care momentan nu știe când va avea loc.

„La nuntă vom facem cu toți prietenii. Să mai crească cel mic să putem să ne organizăm, suntem legați de mâini și de picioare, momentan nu am stabilit când o vom face”, a completat bruneta.

Nevoită să-și comande altă rochie

Mama lui Ayan va purta o rochie albă, scurtă, cu spatele gol. Aceasta a fost nevoită să se reorienteze în ceea ce privește ținuta sa, întrucât a slăbit foarte mult, iar cea dorită inițial nu-i mai venea bine:

”Rochia o fac la prietena mea, Roxana Butnaru. Joi am probă, va fi albă, scurtă, cu spatele gol. Avea una făcută pentru mine, dar când am îmbrăcat-o, nu-mi mai venea. Mi s-au micșorat mărimile prea mult, am slăbit cred de la alăptat, am 45 de kilograme, nu prea îmi mai place cum arăt. Stătea ca pe gard, ar fi trebuit modificată”.

Bebelușul adoarme doar în marsupiu, la aer curat

Totodată, Roxana se mai confruntă cu o mică problemă. Bebelușul său nu mai vrea să adoarmă decât daca-l plimbă afară, în marsupiu.

„Cel mic e lipit de mine, mi-e foarte greu. Am fost la Novaci, la casa de la țară a părinților mei, care locuiesc în Tg. Jiu. Fiind aerul tare de munte, adormea numai afară. Acum numai așa adoarme, trebuie să-l plimb în marsupiu. Am ajuns să fac vreo 20.000 de pași pe zi.

Numai la mine vrea, la Dragoș nu. Doarme și vreo oră, dacă-l plimb..Dacă mă opresc, se trezește instant, trebuie să fiu numai în mișcare. La sală nu am mai ajuns de șase luni, ultima dată am fost înainte să nasc, cu o zi.

Dar fac bandă, acasă, când doarme. Îl mai leagănă mama pe picioare să nu se trezească. E răsfățat rău…Noaptea doarme cu mine în pat, e lipit de mine, cum mă mișc, se trezește”, a completat aceasta.

Urmăriți Playtech.ro și pe