Totul despre Adrian Thiess, presupusul naș al copilului pe care Reghecampf și iubita lui, Corina Bilcon, l-ar aștepta

Totul despre Adrian Thiess, presupusul naș al copilului pe care Reghecampf și iubita lui, Corina Bilcon, l-ar aștepta
Totul despre Adrian Thiess, presupusul nas al copilului pe care Reghecampf si iubita lui, Corina Bilcon, l-ar astepta

După ce s-a speculat faptul că presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf ar fi gravidă în câteva luni, iată cine ar fi potențialul naș de botez al viitorului bebeluș. Cine este, de fapt, Adrian Thiess.

Cine ar fi nașul presupusului copil al lui Laurențiu Reghecampf

Divorțul anului ține România pe jar, de când Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de separare. Anamaria Prodan neagă vehement acest lucru, susținând că nu a primit niciun document oficial sau înștiințare din partea soțului ei.

Pe de altă parte, de câteva zile în presă au apărut informații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar fi implicat într-o relație amoroasă cu o domnișoară mult mai tânără decât el. Mai mult de atât, presupusa amantă a antrenorului de la Universitatea Craiova ar fi însărcinată, urmând să nască peste o jumătate de an.

Nașul de botez al viitorului copil al Corinei Bilcon ar fi nimeni altul decât Adrian Thiess, un cunoscut om de afaceri din România și unul dintre bunii prieteni ai lui Laurențiu Reghecampf dar și al actualei sale consoarte Anamaria Prodan.

Celebra impresară de fotbal a făcut declarații despre Adrian Thiess, în exclusivitate la Antena Stars. Anamaria Prodan a glumit pe seama zvonurilor apărute în mass-media, asigurându-i pe toți că afaceristul este un apropiat de-al familiei lor și că nu ar putea face un asemenea lucru.

Mai mult de atât, agentul FIFA susține că toate declarațiile pe care afaceristul Adrian Thiess le-ar fi făcut cu privire la copilul care ar urma să vină pe lume au fost glume spuse între apropiați.

„Noi, prietenii, facem glume pe tema asta. Adi a glumit. Adi Thiess a vorbit ieri cu mine și mi-a spus, asta este zero barat, nu există așa ceva. Este prietenul nostru, nu poate să facă greșeli de genul ăsta. Noi ne distrăm și eu, în orice situație ar fi, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta.”, a declarat Anamaria Prodan, exclusiv pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI