Toți invitații au izbucnit în lacrimi la nunta lui Iancu Sterp, când au auzit ce promisiune i-a făcut Denisa soțului ei, chiar în fața altarului

de: Andrei Simion
28 10. 2024

În weekendu-ul care tocmai s-a încheiat, a avut loc nunta lui Iancu Sterp și Denisa, fericitul moment a avut loc într-un cadru parcă scos din povești. Pe lângă asta, a venit și unul din cele mai emoționante momente, și toți invitații au izbucnit în lacrimi la nunta lui Iancu Sterp, când au auzit ce promisiune i-a făcut Denisa soțului ei, chiar în fața altarului.

Iancu Sterp și Denisa au avut o nuntă ca-n povești

Așa cum redacția Playtech a scris, în weekend Iancu Sterp și partenera sa, Denisa, și-au legat destinele într-o nuntă spectaculoasă, într-un cadru de poveste. Deși evenimentul nu a fost ferit de mici momente ciudate, aflându-se că, de fapt, Denisa Coțolan a chemat invitații la adresa greșită, în cele din urmă invitații s-au bucurat de un eveniment pe cinste.

Ulterior aveau să apară și primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan, alături de perechea de nași ai acestora, despre care Ileana Sterp spunea că „sunt un prieten vechi de-al lui Iancu și soția sa, care ulterior au devenit și prietenii Denisei”.

Majoritatea celor care fost invitați, și prezenți, la fericitul momentu au aflat că ziua de 27 octombrie are o importanță aparte în familia Sterp, având în vedere că în aceeași zi Ileana Sterp, sora lui Iancu, s-a căsătorit și ea cu Adrian Cernat, în 2019.

Un moment plin de emoție în care toți invitații au izbucnit în lacrimi la nunta lui Iancu Sterp

Întreg evenimentul a fost unul emoționant, dar parcă și mai multă emulație, emoție și lacrimi, au fost la momentul jurămintelor făcute de cei doi parteneri unul celuilalt.

În acest moment, toți invitații au izbucnit în lacrimi la nunta lui Iancu Sterp, când au auzit ce promisiune i-a făcut Denisa soțului ei, chiar în fața altarului. Jurământul făcut de proaspăta doamnă Sterp avea să fie publicat și pe contul ei de Instagram, în care Denisa spune:

„Ne legăm viețile într-o promisiune care vine din suflet. În acest loc sfânt, fiecare cuvânt și fiecare privire ne întăresc credința în drumul nostru împreună.

E începutul unei călătorii binecuvântate, cu inimi pline de recunoștință și speranță”, a scris Denisa Coțolan, pe pagina ei de Instagram.

Fanii le-au urmărit povestea de dragoste

După cum bine se știe, Iancu Sterp lua decizia de a participa la ediția specială a reality-show-ului „Survivor România All Stars”, filmat în Republica Dominicană.

Perioada cât a fost plecat a fost una relativ grea, mai ales pentru partenera sa, Denisa, aceasta scriind, nu de puține ori, mesaje de îmbărbătare și suport pentru iubitul ei, pe rețelele de socializare.

Iancu Sterp avea să ajungă în marea finală, alături de Zanni și Andrei Ciobanu, într-o competiție care a reprezentat pentru el o reală oportunitate de a arăta că are tot ceea ce-i trebuie pentru a câștiga.

Din păcate pentru el, marele câștigător avea să fie Zanni, iar la întoarcerea în România, partenera sa scria un mesaj, poate la fel de emoționant, ca cel scris la nunta lor, „Inima mea e plină de fericire și liniște de când ai ajuns! Te iubesc cel mai mult!”.