Toți clienții Vodafone trebuie să afle asta acum. Se întâmplă până la finalul lunii iulie 2021

Toți clienții Vodafone trebuie să afle asta acum. Se întâmplă până la finalul lunii iulie 2021
Toți clienții Vodafone trebuie să știe asta. Noua modificare

Noi modificări în privința rețelei Vodafone din Europa. Ce se întâmplă și ce trebuie să știe clienții? Totul se va întâmpla până la finele lui iulie 2021.

Noi modificări în dreptul rețelei Vodafone

Rețeaua Vodafone din Europa urmează să fie alimentată 100% cu energie din surse regenerabile până la mijlocul verii lui 2021, arată grupul care anunță noul obicectiv de a sprijini clienții să-și reducă emisiile de CO2 cu nu mai puțin de 350 de milioane de tone până în anul 2030. Vodafone și-a asumat obiectivul de a-i ajuta pe clienți să își aducă aportul de carbon prin intermediul soluțiilor IoT furnizate, cât și prin alte servicii oferite precum cloud hosting sau home working. ”Reţeaua Vodafone din Europa va fi alimentată în proporţie de 100% cu energie din surse regenerabile până la finalul lunii iulie 2021. Astfel, reţeaua Vodafone devine Green Gigabit pentru clienţii din 11 ţări unde compania este prezentă şi va opera în mod sustenabil, utilizând doar energie eoliană, solară sau hidroenergie”, arată grupul într-un comunicat. Emisiile de CO2 din Mare Britanie pentru anul trecut au fost de 35.5 MtCO2, neincluzând alte gaze cu efect de seră și reprezentând un procent de 81% din totalul emisiilor.

„Astfel, emisiile de CO2 vor fi reduse în total cu 350 de milioane de tone la nivel global, pe o perioadă de 10 ani, în intervalul 2020 – 2030 – o nouă ţintă ambiţioasă ce reprezintă echivalentul emisiilor totale de carbon generate de Marea Britanie în anul 2019. Aceste angajamente din partea Vodafone se aliniază obiectivelor deja asumate ale companiei de a îmbunătăţi vieţile a peste 1 miliard de oameni şi, în acelasi timp, de a reduce impactul asupra planetei la jumătate până în 2025”
Comunicat

Schimbare pentru clienții Vodafone
Schimbare pentru clienții Vodafone

„În contextul actual, avem șansa să construim un viitor mai sustenabil”

„Acum mai mult ca niciodată, milioane de oameni din întreaga lume se bazează pe Vodafone pentru a fi conectaţi.  În contextul actual în care societatea se repliază şi se recuperează în urma crizei generate de virusul COVID-19, avem şansa de a construi un viitor mai sustenabil, astfel încât această revenire să nu afecteze mediul înconjurător. Trecerea noastră accelerată la energie regenerabilă în proporţie de 100% pentru reţelele din Europa va schimba modul în care alimentăm tehnologia pe care o folosim pentru a face bine — prin reducerea dependenţei noastre faţă de combustibilul fosil, prin ajutorul pe care îl vom acorda clienţilor noştri pentru a-şi administra resursele mai eficient şi a-şi reduce propria amprentă de carbon, toate acestea ducând la crearea unui mediu mai sănătos pentru noi toţi”
Nick Read, CEO Vodafone Group (Sursa: adevărul.ro)