Tot mai mulți oameni pun coji de portocală în dormitor. Când vei afla motivul vei face și tu la fel

de: Ioana Bucur
08 10. 2023

Un obicei ce poate fi catalogat drept bizar este întâlnit din ce în ce mai în locuințe. În ultima perioadă, tot mai mulți oameni pun coji de portocală în dormitor. Motivul este unul surprinzător și nu are nicio legătură cu mirosul plăcut al acesteia. Este un truc pe care merită să îl încerci.

Recomandări pentru armonie în casă

Când vine vorba de Feng Shui, oamenii se împart în două tabere: cei care cred în aceste reguli și cei care aleg să fie sceptici. Vorbim despre o colecție de principii de geomanție, prin care se spune că formele și mediul ambiant pot influența fluxul energiilor dintr-o încăpere.

Scopul acestor teorii este obținerea armoniei în casele în care oamenii trăiesc, tocmai prin analiza acestor fluxuri de energie.

Te-ar putea interesa și: A stropit plantele de apartament cu suc de portocală şi a scăpat de o mare problemă. Trucul de care vrei să ai habar

Un ritual inedit

Astfel, obiectele de mobilier se așează într-un anumit fel, iar în puncte cheie ale locuinței se recomandă să fie amplasate anumite simboluri ce pot atrage norocul, sănătatea, fericirea, prosperitatea și alte energii pozitive, ținându-le pe cele negative la distanță.

Pentru că orice are nevoie de noroc, sănătate și prosperitate în viață, tot mai mulți europeni au început să aplice aceste principii asiatice.

Te-ar putea interesa și: Ce poți face cu cojile de la banane sau portocale. De asta nu e bine să le arunci

Foto: Profimedia

De ce să pui coji de portocală în dormitor

În filosofia Feng Shui, se spune că portocala reprezintă abundența, fericirea și sănătatea. Astfel, pentru a atrage în casă această energie benefică, oamenii țin în diferite camere nu doar fructele întregi, dar și coji de portocală.

Este și elementul principal al unui ritual inedit. Coaja acestui fruct se pune în camerele persoanelor implicate într-o ceartă sau o discuție aprinsă ce nu a avut un deznodământ pașnic. Așadar, după un conflict cu partenerul sau partenera, poți pune câteva coji de portocală în dormitorul matrimonial.