Top 3 zodii în care se nasc cei mai mulți miliardari. Sunt semnele zodiacale ale succesului, atrag banii ca un magnet

de: Andrei Simion
24 08. 2024

Deoarece bilele de cristal nu sunt reale, semnele zodiacale sunt considerate o alternativă destul de bună. Susținătorii astrologiei cred că stelele pot dezvălui totul, de la cele mai atrăgătoare trăsături ale tale până la efectele semnului tău zodiacal asupra sănătății tale.

Top 3 zodii în care se nasc cei mai mulți miliardari

În plus, date recente sugerează că acestea ar putea chiar să anticipeze șansele de a deveni miliardar. În mod interesant, semnele zodiacale ale membrilor casei regale britanice nu doar că le conturează personalitatea, ci par să prevadă și că aceștia sunt destinați să atingă măreția.

Dacă ești născut sub semnul balanței, ești destul de norocos. Potrivit cercetătorilor de la UK Domain, o organizație educațională care oferă cunoștințe digitale și de afaceri, balanțele (23 septembrie – 22 octombrie) sunt cele mai frecvente printre cei 250 de miliardari de pe lista Forbes recentă. Pe listă sunt 27 de miliardari cu acest semn. Pe locul doi se află peștii, cu 22 de miliardari, urmați de raci, tauri și lei, fiecare cu câte 20. Capricornul și săgetătorul sunt cele mai puțin reprezentate, cu câte 8 miliardari fiecare. Iată lista detaliată:

Balanță: 27

Pești: 22

Rac: 20

Taur: 20

Leu: 20

Scorpion: 16

Gemeni: 15

Berbec: 15

Vărsător: 12

Fecioară: 11

Săgetător: 8

Capricorn: 8

Top 3 zodii în care se nasc cei mai mulți miliardari

Sunt semnele zodiacale ale succesului

Printre balanțele remarcabile de pe listă se numără Alice Walton, a 17-a cea mai bogată miliardară și cea mai bogată femeie din lume, fiica fondatorului Walmart, Sam Walton. O altă moștenitoare de lanțuri de magazine inclusă pe listă este Beate Heister, fiica lui Karl Albrecht, fondatorul lanțului Aldi. De asemenea, Jeff Bezos, CEO-ul Amazon și cel mai bogat miliardar din lume, este capricorn, nu balanță.

De ani de zile, analiștii examinează legătura dintre luna în care te naști și succesul în viață. Un studiu din 2017 realizat de Universitatea din Toronto, Universitatea din Florida și Universitatea Northwestern din Illinois a constatat că cei născuți în septembrie sunt mai predispuși să se simtă încrezători și să urmeze studii superioare. În plus, aceștia au avut cele mai mici șanse de a ajunge într-un centru de detenție pentru tineri.

Aceasta este destul de asemănător cu ceea ce a descoperit studiul miliardarilor. Bebelușii născuți în septembrie sunt fie balanțe, fie fecioare, iar fecioarele se află pe locul zece în lista miliardarilor. Totuși, trebuie să recunoaștem că aceste corelații nu sunt întotdeauna precise. De exemplu, miliardarul Bill Gates, care este extrem de de succes, este de fapt scorpion.

Fie că ești balanță sau berbec, poți să-ți preiei destinul în propriile mâini începând ziua cu aceste 10 obiceiuri matinale ale persoanelor foarte de succes, chiar și Bill Gates ar fi beneficiat de aceste practici în începuturile sale profesionale.