29 ian. 2021 | 14:46

Declarația lui Toni Grecu care răstoarnă tot ce au spus autoritățile la Matei Balș. E ireal ce se întâmplă în spital, de fapt

Știri generale
Declarația lui Toni Grecu care răstoarnă tot ce au spus autoritățile la Matei Balș. E ireal ce se întâmplă în spital, de fapt
Toni Grecu aflat în spital la momentul incendiului

România este încă cu memoria proaspătă, după evenimentele dramatice de la Colectiv. Și iată că a venit această dimineață cu o veste cumplită. Spitalul de boli infecțioase ”Matei Balș” din capitală a devenit scena unei drame. Patru persoane decedate, pagube materiale importante și pacienți transferați în alte spitale. Drama incendiului de la ”Matei Balș”, conform primelor informații ar fi avut ca și cauză un reșou dintr-unul din saloane. Pintre pacienții internați aici se afla și Toni Grecu, care a fost ulterior transferat într-unul din cele 10 spitale din capitală.

Toni Grecu aflat în spital la momentul incendiului

Noua tragedie din Spitalul de boli infecțioase ”Matei Balș”, spun primele informații, ar fi fost generat din cauza unui reșou dintr-unul din saloanele înghețate de frig. Lipsa căldurii în aproape toate saloanele din spital, au determinat  unii pacienți să apeleze la o altă modalitate de încălzire. Numai că, datorită suprasolicitării instalațiilor de curent electric, a izbucnit un incendiu, în urma cărora trei din cei patru pacienți decedați, au fost carbonizați.

Printre cei internați aici se afla și celebrul actor Toni Grecu, component al grupului Divertis. O parte din pacienți, spun oficialii spitalului, printre care și Toni Grecu, au fost transferați către celelalte 10 spitale din București. Toni Grecu, alături de alți patru pacienți a fost trimis către Spitalul ”Sf. Pantelimon”.

”Este stabil în momentul de față. Se va interna pe secția de Terapie Intensivă.

Este cu o formă de insuficiență respiratorie hipoxenică și se aceea are nevoie de internare pe Terapie Intensivă. Dar nu necesită suport ventilator”, a declarat pentru Antena 3 purtătorul de cuvânt al Spitalului Pantelimon.

”Nu știu care este exact starea lui”

Chiar și având la dispoziție condiții la nivel euopean, drama de la Spitalul ”Matei Balș”, scoate încă odată în evidență imposibilitatea autorităților de a reface o infrastructură învechită.

Nu se știu în acest moment foarte multe informații despre starea de sănătate a actorului Toni Grecu, și nici despre cea a celorlalți pacienți transferați către cele zece spitale.

Soția celebrului actor declara în această dimineață că nu are prea multe informații, doar că Toni Grecu este evaluat.

”Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui.

Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi. Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a declarat soția artistului.

”Nu pot sa vorbesc acum. Am fost transferat. Sunt bine”, a mărturisit Toni Grecu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Toni Grecu s-a plâns de frig din prima zi

În timp ce autoritățile susțin că nu era frig în saloanele spitalului, soția lui Toni Grecu îi contrazice. Conform Libertatea.ro, aceasta ar fi mărturisit că soțul ei s-a plâns de frig în salon încă din prima zi de internare. Ulterior, Toni Grecu i-ar fi mărturisit acesteia că s-a remedat situația.

”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”, este ceea ce i-a spus Toni Grecu soției acum 10 zile. Tot el i-a spus soției sale că foarte mulți pacienți stau cu aeroterme deoarece e foarte frig.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro