Tocmai acum s-a aflat. Ce fac, de fapt, cameramanii Survivor România noaptea și unde dorm

Tocmai acum s-a aflat. Ce fac, de fapt, cameramanii Survivor România noaptea și unde dorm
Unde dorm, de fapt, cameramanii de la Survivor România

Competiția Survivor este considerată una dintre cele mai dure din întreaga lume. Pe lângă faptul că mulți concurenți trebuie să se obișnuiască cu unele condiții greu de îndurat și să facă foamea atunci când nu li se oferă diferite bucate, nici cameramanii nu o duc foarte bine, iar acest lucru abia acum s-a aflat.

Ce fac cameramanii de la Survivor România. Nu mulți ar accepta

În timp ce vedetele ce participă la competiția de foc din Republica Dominicană sunt în centrul atenției și nu foarte mulți oameni ar putea să facă față la tot ce se întâmplă acolo, pentru ca show-ul de televiziune să bucure o mulțime de telespectatori este nevoie de o întreagă echipă ce se ocupă de filmări.

Pentru a se asigura că totul merge bine, cameramanii dorm în corturi lângă concurenți, iar, la cea mai mică mișcare, aceștia se trezesc imediat. În cazul în care se întâmplă ceva notabil sau aud ceva, aceștia pleacă din locul în care se odihnesc și încep să filmeze pentru a se asigura că telespectatorii nu vor pierde vreun moment important ce are loc în competiția desfășurată în Republica Dominicană.

Survivor România 2021 se apropie vertiginos de final, așa că persoanele aflate în show devin din ce în ce mai stresate. Tensiunea atinge cote maxime printre concurenți, iar duminică, echipa Faimoșilor a mai pierdut un concurent foarte important. Ștefan Ciuculescu a fost propus către eliminare chiar de Zanni, preferatul publicului.

Eliminare la Survivor. Pe cine a votat Zanni, cu părere de rău

Chiar dacă Zanni nu și-a dorit ca Ștefan Ciculescu să plece și a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa concurentului, acesta nu l-a putut vota spre eliminare pe prietenul său cel mai bun din show, Sebastian Chitoșcă. Cunoscutul artist a explicat că nu are altă variantă de scăpare, chiar dacă și-ar dori ca fostul portar de la FCSB să rămână cât mai mult în Republica Dominicană.

„Am avut o mie de discuții constructive, mature și realiste. Cine a vrut să le accepte bine, cine nu, nu este problema mea. În momentul ăsta toată lumea îmi cunoaște părerile despre toți. Votul meu poate să meargă doar spre unul, nu pentru că nu-mi place de el, ci pentru că nu am alternativă. Sebi este o ultimă opțiune, nu o alternativă.

Votul meu merge către Ștefan. Îmi e foarte drag, dar el este cel mai drept și asumat din orice punct de vedere de la Survivor. Ștefan are tot respectul meu.”, a zis Zanni la Consiliu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI