Toată România în carantină. Un fost prim-ministru dezvăluie de când se va aplica imediat

”Urmează 6 decembrie și apoi vom fi închiși cu toții”

România acestor zile trece prin momente grele, iar deciziile contradictorii a adus România în pragul dezastrului. Din ce în ce mai multe localități, chiar în jurul Capitalei, au intrat în carantină. Întrebarea firească este când va intra și Bucureștiul în carantină. Un răspuns, posibil, l-a dat recent și fostul premier, Victor Ponta.

Victor Ponta spune că urmează 6 decembrie și apoi vom fi închiși cu toții

Încăpățânarea cu care actuala guvernare PNL merge mai departe cu alegerile parlamentare a iscat mari disensiuni în spațiul politic românesc. Partidele aflate în opoziția parlamentară critică în termeni duri aceste decizii, dar și celelalte hotărâri luate până acum, referitor la gestionarea crizei. Pe de-o parte avem PNL care dorește să continue cu desfășurarea alegerilor, de cealaltă parte Pro România, PSD care vor amânarea acestora în condițiile date. Fostul premier, Victor Ponta, și președintele formațiunii Pro România, recent, a presupus care vor fi planurile PNL în această perioadă.

”Urmează 6 decembrie și apoi vom fi închiși cu toții. România se închide pe bucăți, deși nu se știe de ce într-un loc se închide și în altul nu. Economia românească se duce de râpă și noi nu vrem să folosim ceea ce se folosește în alte țări. Nu facem teste rapide. Comisia Europeană a recomandat acest lucru. Costă 40 de lei un asemenea test. Cu acest test poți să deschizi școlile, am putea să-l folosim în spitale. Am aflat de la un medic că în Sibiu nu sunt teste, iar în Constanța peste 5 zile te programează la test.”, a precizat Victor Ponta.

”Nu există campanie electorală”

Alegerile parlamentare au o miză foarte mare pentru PNL, în condițiile în care au scăzut cu procente semnificative în sondaje. În același context mutarea Pro România și ALDE a fost cea de fuziune, ceea ce a determinat o creștere politică și o mai mare vizibilitate. Cu toate astea, conform restricțiilor impuse, nu va exista o campanie electorală clasică, ci totul va decurge online. Fostul premier, Victor Ponta a accentuat acest aspect în discursul său, criticând, încă odată, măsurile luate de Guvernul Orban.

”Când testezi mai mult, apar mai multe cazuri. Pentru obiectivul de a da bine la alegeri, noi nu facem nimic. Nu există campanie electorală, pot să scriu pe rețelele sociale. dar omul vrea să-l vadă în ochi pe candidatul Ponta. Nu s-a dorit să se facă campanie electorală. Noi de 6 ani nu avem nici o dezbatere între candidați. Sper ca oamenii să vină la vot, sper și-mi doresc ca românii la vot pentru a schimba acest guvern”, a mai spus Victor Ponta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI