Ținutele inedite purtate de Iancu Sterp și Denisa la cununia civilă. Apariția lor a fost una spectaculoasă

de: Daoud Andra
21 10. 2024

Duminică a fost o zi cu mari emoții în familia Sterp. Iancu și iubita sa, Denisa, au spus ”Da” la Starea Civilă, urmând ca weekendul viitor să facă și nunta. Cei doi au atras toate privirile cu ținutele alese pentru cununia civilă, pentru că au optat pentru o tematică atipică.

Cum s-au îmbrăcat Iancu Sterp și Denisa la cununia civilă

Iancu Sterp și iubita sa au spus ”Da” în weekend, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Cei doi au o relație de câțiva ani, iar acum au ales să își unească destinele. Au făcut cununia civilă cu o săptămână înainte de cea religioasă, iar apriția lor nu a putut fi trecută cu vederea.

Cei doi îndrăgostiți care au devenit o familie au ales o tematică inedită pentru ziua cununiei civile. Atât Iancu, cât și Denisa, s-au îmbrăcat în ținute de cowboy la Starea Civilă. Fratele mai mic al lui Culiță Sterp a purtat o pereche de blugi, cămașă, pălărie și ghete de cowboy, în timp ce soția sa a ales o rochie simplă, albă, pe care a accesorizat-o cu vestă și cizme de culoare maro și o pălărie la fel ca a iubitului ei.

”Mulțumesc, iubitul meu. Voi fi infinit de recunoscătoare acestei vieți pentru că te-am întâlnit. Mi-ai dat aripi, ai devenit protectorul meu, m-ai ajutat în fiecare problemă, m-ai convins că totul va fi bine, m-ai făcut cea mai fericită în fiecare zi! Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea”, a transmis Denisa, pe internet, cu puțin timp înainte de a se căsători cu Iancu Sterp.

Cine este Denisa Coțolan, soția lui Iancu Sterp

Denisa are 25 de ani și este o prezență discretă în spațiul public. A devenit cunoscută în momentul în care s-a afișat alături de Iancu Sterp. În prezent, se bucură de o comunitate numeroasă care îi urmărește activitatea în mediul online.

Partenera lui Iancu Sterp a urmat Facultatea de Inginerie și Management, ale cărei cursuri le-a absolvit în anul 2023. Cei doi se cunosc din liceu și au format un cuplu când Denisa era în clasa a IX-a, iar Iancu în clasa a X-a. Ulterior s-au despărțit, dar au reluat legăturile în anul 2022, iar de atunci au rămas împreună, iar acum au decis să întemeieze o familie.

”Noi ne știm din liceu, eu eram clasa a X-a, iar ea a IX-a și noi am fost împreună atunci. Eram mai mici… și ne-am despărțit din niște prostii. Am tot păstrat legătura, ea a avut o altă relație lungă, de șapte ani.

Rar așa, de Crăciun și vara vorbeam. De Crăciun se așezau astrele să vorbim noi și vara mai vorbeam. Acum, pentru că nu puteam să stingem focul ăsta dintre noi am zis să facem pasul ăsta. Dacă suntem îndrăgostiți unul de altul e păcat să stăm cu persoana greșită. S-a adeverit să fim împreună, ceea ce eu îmi doream foarte mult încă din liceu, la fel și ea”, a mărturisit Iancu Sterp, în cadrul unei emisiuni de televiziune.