Ținuta obligatorie pe care o vor purta invitații la nunta Anamariei Prodan cu Ronald Gavril. S-a afat cine va cânta la marele eveniment

de: Andrei Simion
14 05. 2024

De câteva luni bune, mai exact de la Revelion, despre Anamaria Prodan s-a aflat că iubește din nou și că este într-o relație cu Ronald Gavril.

Impresara și boxerul au ținut ascunsă relația, pentru o perioadă, după care au recunoscut că sunt împreună și s-au afișat tot mai des în cadre cât mai tandre. Mai mult decât atât, se pare că în urmă cu câteva luni, la scurt timp după ce s-a aflat că formează un cuplu, Ronald Gavril a cerut-o în căsătorie pe Anamaria Prodan.

Chiar dacă a încercat să țină cât mai secret acest lucru, iată că jurnaliștii au reușit nu doar să afle că Anamaria Prodan și Ronald Gavril pregătesc în cel mai mic detaliu nunta, dar se știu deja și unele informații despre marele eveniment.

Anamaria Prodan, cele mai noi detalii despre nunta cu Ronald Gavril

Potrivit celor de la Digi Sport, Anamaria Prodan a decis ca dress code-ul la nunta ei cu Ronald Gavril să constea în ținute cât mai lejere, care să fie de culoarea alb. Astfel, toți invitații vor fi obligați să poarte ținute albe.

Pe lângă acest aspect, se pare că șampania va curge din belșug la nunta care va avea loc pe malul oceanului, iar printre preparatele culinare care se vor servi la discreție și nu vor lipsi din farfurii vor fi fructele de mare!

Jurnaliștii de la sursa citată mai notează că Anamaria Prodan ar fi ales deja și una dintre artistele care să-i cânte la nunta cu Ronald Gavril. Este vorba despre Cristina Păsăroiu, cea care cântă alături de Andrea Bocelli. Nu vor lipsi nici muzica de operă, trupele de balet și muzica de cameră.

Însă, până la fericitul eveniment, Anamaria Prodan și Ronald Gavril se ocupă de gala de box de la Craiova, în care va lupta și iubitul impresarei și care va avea loc pe 17 mai, în direct la Digi Sport 3, de la ora 20.00.

„Lucrez din greu pentru această gală de box. Vreau să fie perfectă. Ronald Gavril va lupta pentru centura mondială. Gala este aproape gata. Va fi cea mai frumoasă din România. Am depus dosarul pentru a deveni promotor de box. Vă așteptăm la Craiova, pe 17 mai. Va fi un eveniment superb, de vis”, spunea recent Anamaria Prodan pentru Playsport.