Ţinuta modernă pe care a ales să o poarte Kate Middleton în America. Prinţesa de Wales, huiduită de americani

Ţinuta modernă pe care a ales să o poarte Kate Middleton în America. Prinţesa de Wales, huiduită de americani
Ţinuta modernă pe care a ales să o poarte Kate Middleton în America

Prințesa de Wales a atras toate privirile la gala Premiilor Earthshot 2022. Ținuta modernă pe care a ales să o poarte Kate Middleton în America a costat-o doar 90 de dolari, adică mai puțin de 500 de lei, însă a fost accesorizată cu o bijuterie fabuloasă, ce fusese preferata Prințesei Diana. Vizita celor doi a fost umbrită, însă, de un moment stânjenitor, de ce au fost huiduiți de americani.

Cum a apărut Kate Middleton în America

După doar câteva luni de la decesul Reginei Elisabeta a II-a, Familia Regală a Marii Britanii trece din nou prin momente dificile, în contextul apariției primului trailer al documentarului despre viața Ducelui și Ducesei de Sussex și lansării cărții autobiografice a Prințului Harry.

William și Kate au făcut recent o vizită de câteva zile în Statele Unite ale Americii, unde au fost gazdele unui eveniment inedit, decernarea Premiilor Earthshot 2022, un proiect inițiat de Prințul de Wales, în cadrul căruia se acordă premii tehnologiilor ori strategiilor inovatoare din domeniul protecției mediului.

Kate Middleton a atras toate privirile în momentul în care și-a făcut apariția la gală. Prințesa de Wales a purtat o rochie verde spectaculoasă, ce i-a scos în evidență silueta perfectă. O alegere curajoasă pentru ea, publicul nefiind obișnuit să o vadă în ținute moderne.

Rochia este o creație Solace London pe care a închiriat-o cu doar 74 de lire sterline – echivalentul a în jur de 90 de dolari americani – de pe platforma online HURR. De fapt, toți cei care au pășit pe covorul verde al evenimentului au fost încurajați să poarte haine vintage sau pe care le pot purta de mai multe ori, la alte ocazii.

Prințul și Prințesa de Wales, huiduiți

Kate și-a completat look-ul cu o bijuterie specială, ce are o istorie importantă pentru Familia Regală a Marii Britanii. Este vorba despre un colier de smarald în stil art deco ce era una dintre bijuteriile preferate ale Prințesei Diana. Mama lui William l-a purtat pe frunte, ca bentiţă, în timpul unui turneu din 1985 prin Australia, bijuteria fiind împrumutată Dianei, la acea vreme, de Regina Elisabeta a II-a.

„Cred că soluţiile Earthshot pe care le-aţi văzut în această seară demonstrează că putem depăşi cele mai mari provocări ale planetei noastre. Şi sprijinindu-le şi extinzându-le ne putem schimba viitorul.

Alături de câştigătorii şi finaliştii din această seară şi de cei care vor fi descoperiţi în anii următori, sper că moştenirea Earthshot va continua să crească, ajutând comunităţile şi planeta noastră să prospere”, a declarat William, la ceremonia Earthshot 2022.

Vizita celor doi în America a fost umbrită de un moment stânjenitor. Prezenți la un meci NBA, chiar în prima zi a deplasării în SUA, William și Kate au fost huiduiți de cei din sală. Reacția a venit în contextul scandalului în care a fost implicată recent naşa lui William, Susan Hussey.

Aceasta a demisionat din funcţia de consilier regal după ce a făcut comentarii „inacceptabile şi profund regretabile” legate de rasa şi etnia unei femei la o recepţie de la Palatul Buckingham.

Urmăriți Playtech.ro și pe