Ținuta elegantă pe care a purtat-o Carmen Iohannis la festivitatea de absolvire. Toți au vrut să facă poză cu soția președintelui

Ținuta elegantă pe care a purtat-o Carmen Iohannis la festivitatea de absolvire. Toți au vrut să facă poză cu soția președintelui
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la festivitatea de final de an?

Carmen Iohannis a surprins din nou cu recenta sa apariție. Soția președintelui României a închis din nou un capitol important și le-a urat mult succes altor elevi la finalul de an. Desigur că într-o asemenea zi deosebită pentru învățăceii care se pregătesc de examenul de Bacalaureat nu putea să se prezinte oricum. Prima Doamnă a ales câteva piese vestimentare în stilul caracteristic. Iată ce ținută elegantă a purtat!

Carmen Iohannis, ținută pentru finalul de an școlar: ce a ales să poarte?

Carmen Iohannis nu poate să se dezlipească de Sibiu și de postul pe care o adoră. Aceasta predă în continuare la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, un liceu de elită din țară.

Ea este foarte iubită de mulți elevi care vin de drag la orele sale de Engleză. Un nou an școlar s-a terminat, iar învățăceii trăiesc ultimele emoții din cadrul ciclului liceal.

Desigur că una din profesoarele lor preferate le este alături în zilele importante. Carmen Iohannis atrage toate privirile la fiecare festivitate, mai ales că își alege ținutele în stilul caracteristic.

  • Vezi Galeria FOTO

,,Gata cu un drum, pregătiți pentru altul!”

Soția lui Klaus Iohannis adoră culorile vii și rochiile care să nu îi ascundă genunchii. De asemenea, cea din urmă poartă des sandale simple sau pantofi cu toc eleganți, dar fără să atragă atenția în privința accesoriilor sale.

Aceasta a postat ca de fiecare dată o serie de fotografii cu absolvenții cei mai dragi. Toți păreau extrem de fericiți și plini de emoții pentru ceea ce urmează să se întâmple în viața lor.

,,Gata cu un drum, pregătiți pentru altul! Fiți învingători și optimiști ca până acum! Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!”, a fost mesajul lui Carmen Iohannis din descrierea pozelor.

Detalii

Carmen Iohannis a absolvit liceul la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu la care ulterior a ajuns profesoară de engleză. Mulți s-au așteptat ca aceasta să renunțe la postul deținut după ce soțul ei a fost ales șef de stat, mai ales că familia are o situație financiară foarte bună.

Prima Doamnă l-a cunoscut pe soțul său în anul 1982 la vârsta de 22 de ani cu ajutorul unor prieteni comuni. Cei doi s-au căsătorit în anul 1989, timp în care Iohannis era profesor de fizică.

În anul 2014, Carmen Iohannis devenea oficial Prima Doamnă a României odată cu ceremonia de investire a partenerului ei. Încă de la primele apariții ochii tuturor s-au dus către stilul acesteia puțin controversat pentru titulatura pe care încă o deține.

Rochiile purtate de Carmen Iohannis au stârnit multe comentarii și comparații cu ținutele pe care le-au purtat de-a lungul timpului soții de președinți la evenimente oficiale.