Ţinuta din vacanţă a Andrei a uimit pe toată lumea. Nu ai mai văzut-o îmbrăcată aşa niciodată. Foto

Ţinuta din vacanţă a Andrei a uimit pe toată lumea. Nu ai mai văzut-o îmbrăcată aşa niciodată. Foto
Ţinuta din vacanţă a Andrei a uimit pe toată lumea

Andra se bucură de vacanță alături de soțul ei, Cătălin Măruță. Artista a postat pe Instagram imagini din locația de vis unde se aflau: Estepona, un mare centru turistic aflat pe Costa del Sol, provincia Malaga, Spania. Ea a descris imaginile postate:  „Adolescenți cu buletine de adulți, fugiți într-un colț de lume ca să se bucure puțin unul de altul”. Artista a afișat o ținută neobișnuită, având în vedere stilul său mai degrabă elegant.

Ţinuta din vacanţă a Andrei a uimit pe toată lumea

Andra se bucură de vacanță în Spania, alături de soțul ei. Aceasta a postat recent câteva imagini cu destinația superbă pe care au ales-o. Andra a purtat o ținută foarte lejeră, formată dintr-un tricou și pantaloni scurți, nimic extravagant, așa cum probabil te-ai fi așteptat de la o vedetă.

Andra a renunțat, din câte se pare, chiar și la stilul mai elegant abordat adesea, bucurându-se doar de plăcerea momentelor și a locurilor vizitate. Vezi imaginile în galeria foto a articolului! Andra și Cătălin Măruță nu sunt la prima vizită în Spania, cei doi revenind cu drag în această țară, cu o istorie și o frumusețe aparte.

Pentru Andra, nu este însă prima vacanță din acest sezon estival. La începutul lunii iulie, artista a plecat doar împreună cu copiii.

„Bună, dragii mei! Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez că sunt tot timpul după copii, dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut.

Sunt într-o minivacanță, doar eu cu copii, Cătălin e la muncă… Cătălin, așteptam să iei și tu vacanță, ca apoi să mergi în vacanță cu noi. Te iubiiiim!”, spunea Andra pe rețelele de socializare.

Andra, secretul mariajului cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 16 ani, iar de 14 ani sunt căsătoriți. În urmă cu ceva timp, Andra vorbea despre secretele mariajului lor longeviv.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos. (…).

Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți.

Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a declarat artista, pentru revista VIVA!