Ținuta cu care Andreea Esca a făcut furori la nunta Roxanei Hulpe. Toți invitații s-au uitat la pantofii ei. Ce le-a atras atenția

de: Ștefan R. Apostol
03 06. 2024

În weekendul care tocmai s-a încheiat, una din vedetele PROTV a avut mare nuntă. Roxana Hulpe și partenerul ei, Bogdan Rădulescu, alături de un număr impresionant de invitați, au avut nuntă. Dar fanii au reacționat și la ținuta cu care Andreea Esca a făcut furori.

Nunta weekendului dintre Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu

În acest weekend a fost petrecere mare în familie prezentatoarei de știri Ruxana Hulpe. Deja mămică, Roxana și partenerul ei, Bogdan Rădulescu, au decis să facă nunta, după logodina și căsătoria la Sfatul Popular din 2022.

Vedeta ProTV a strălucit într-o rochie albă stil sirenă, iar nașă i-a fost o altă vedetă, și anume Andreea Ibacka. În urmă cu un an, Roxana Hulpe devenea fericita mămică a unei fetițe, pe care au botezat-o cu numele de Zora.

Ținuta cu care Andreea Esca a făcut furori la nunta Roxanei Hulpe

Printre invitații care au luat parte la acest moment unic din viața Roxanei Hulpe a fost și colega sa de trust, Andreea Esca, iar fanilor le-a atras atenția ținuta cu care aceasta a făcut furori la nunta Roxanei Hulpe.

Conform invitațiilor trimise, nuntașii au avut un anume dress-code, astfel că și Andreea Esca s-a conformat și ea, iar ținuta cu care s-a prezentat a întors multe priviri.

Vedeta a luat decizia de a purta o rochie extrem de lejeră, de vară, mai puțin colorată, dar extrem de elegantă, dar ceea ce a atras atenția mai mult au fost încălțările cu care vedeta a decis să apară la nunta celor doi.

Ce le-a atras atenția fanilor a fost perechea de pantofi

Cu o rochie lejeră de un verde pal, de vară, Andreea Esca a decis să aibă și ceva în plus, și anume o pereche de pantofi de vară, făcuți dintr-un material colorat, dar care dădeau senzația de papuci de casă.

Deși avea să atragă atenția prin ținuta purtată, Andreea Esca se pare că s-a distrat de minune la nunta colegei sale, Roxana Hulpe din acest weekend, deși unii au comentat pe marginea acestei ținute, spunând „Puteai să faci mai bine cu outfitul tău. Nu arată bine deloc și te face mai mare decât ești”.

În afară de Andreea Esca, la petrecerea din acest weekend au mai putut fi văzuți și Amalia Enache, Cosmin Stan, Cătălin Măruță, chef Adi Hădean, și afaceristul Dragoș Anastasiu de la Arena Leilor.