Adevărul despre starea lui Till Lindemann, solistul Rammstein. Colegii lui lămuresc situația

Adevărul despre starea lui Till Lindemann, solistul Rammstein. Colegii lui lămuresc situația

Till Lindemann, solistul trupei germane Rammstein, a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. Starea artistului este gravă. În prezent, se află internat la secția de Terapie Intensivă a unui spital din Berlin.

Till Lindemann, solistul trupei Rammstein, în stare gravă din cauza COVID-19

UPDATE: „Ieri seară, Till Lindemann a fost internat la un spital, după recomandările medicului trupei. A petrecut noaptea la terapie intensivă, dar a fost mutat, deoarece se simțea mai bine. Till nu are coronavirus. Testul a fost negativ”, a precizat trupa, vineri seară, pe contul de Facebook, în ciuda informațiilor inițiale.

Pe 15 martie, Rammstein a susținut un concert la Moscova. Publicația germană Bild notează că Lindemann a început să arate primele simptome după revenirea din Rusia. În primă instanță, solistul trupei Rammstein a fost diagnosticat cu pneumonie severă, însă ulterior a fost confirmată infecția cu noul coronavirus. Artistul, în vârstă de 57 de ani, este internat la secția de Terapie Intensivă a unui spital din Berlin. Conform sursei menționate, starea lui Lindemann a fost critică, dar acum s-a ameliorat și prezintă semne de recuperare.

 

View this post on Instagram

 

#chernobyl #tschernobyl credit: @danny_uhlmann

A post shared by Till Lindemann (@till_lindemann_official) on

Jurnaliștii de la Hamburger Morgenpost au menționat faptul că nimeni din managementul trupei și nici ceilalți membri ai acesteia nu au oferit lămuriri pe marginea acestui subiect. Ultima postare pe contul propriu de Instagram îl arată pe Till Lindemann în vizită la Cernobîl, cu ocazia concertelor susținute în estul Europei.

Lindemann este un pirotehnician licențiat

Rammstein a păstrat aceeași componență de la înființarea din anul 1994, un caz aproape unic în formațiile de metal. Membrii spun că, dacă unul dintre ei ar pleca, acesta ar fi sfârșitul lui Rammstein. Flake spune deseori că nu este un membru oficial, ci numai ”colaborează” cu trupa. Formația a atras atenția îndeosebi prin efectele pirotehnice folosite, ghidându-se după motto-ul ”Alte trupe cântă, Rammstein arde!”.

Diversitatea de efecte pirotehnice folosite poate fi văzută în lista recentă a concertelor care conține itemi precum măști Lycopodium, mănunchiuri de explozii orbitoare, lumini intermitente pirotehnice, ”comete”, țevi ”flash” și ”Mortal Hits”. Show-urile lor au devenit din ce în ce mai elaborate pe măsura trecerii anilor. În urmă cu 10 ani obișnuiau să folosească kerosen pe toată suprafața scenei și să îl aprindă. După câteva accidente, trupa a angajat profesioniști în crearea de show-uri pirotehnice. De altfel, Lindemann este un pirotehnician licențiat acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI