13 oct. 2021 | 08:22

Dezvăluirea cutremurătoare a fiicei unei asistente, răpuse de Covid-19: „N-am putut să-i spun „mama, s-ar putea ca ăsta să fie adio””

Sănătate
Dezvăluirea cutremurătoare a fiicei unei asistente, răpuse de Covid-19:
Andreea, fiica Ioanei

Cifrele infectărilor și ale deceselor Covid-19 reprezintă un motiv de spaimă pentru toți românii, însă doar cei care au o asemenea experiență cruntă pot simți durerea în cea mai pură formă. Acesta este și cazul Andreei, care și-a pierdut mama după ce a ajuns în stare gravă la ATI. Totul s-a întâmplat repede, însă fiica pacientei a rămas cu dureri și regrete care o vor urmări pentru tot restul vieții.

Andreea, apel către nevaccinați

Fiica Ioanei, femeia care a murit la ATI infectată cu Covid-19, a acceptat să facă publică povestea mamei sale, în speranța că va ajuta alte persoane să nu treacă prin durerea pe care o simte în acest moment, la o săptămâna după pierderea celei mai dragi persoane din viața sa.

Ioana avea 70 de ani și nu era vaccinată de Covid-19 din frică, deși lucrase ca asistentă o viață întreagă. Aceasta s-a infectat cu Covid-19 în ciuda grijei imense pe care a avut-o pentru a evita acest lucru: șters butoane lift, purtat mască, văzut cu familia din ușă, respectat tate regulile. Chiar și așa, inevitabilul s-a produs. Deși a sperat până în ultima clipă într-o minune, acest lucru nu s-a întâmplat, iar starea femeii se degrada de la o zi la alta.

Andreea a povestit ce a simțit atunci când a purtat ultima discuție cu mama sa. Deși se gândea că poate vor vorbi pentu ultima oară, mama sa cerea confirmări că se va face bine și că va scăpa. Cu o durere imensă în suflet, fiica și-a găsit puterea să-și încurajeze mama, chiar dacă era conștientă că cel mai probabil o minte.

Femeia nu-și poate reveni din șocul pe care l-a trăit în fața mamei sale care se afla pe patul de moarte. Deși i-au trecut ptin minte o grămadă de lucruri pe care simțea să i le spună, aceasta nu a putut să-i spulbere femeii ultima speranță pe patul de moarte

„Nu apuci să-ți iei la revedere”

Din păcate, starea de sănătate a mamei a evoluat rapid și a survenit decesul. Acum, Andreea suferă enorm că nu a avut timp să-și ia la revedere de la mama ei. Din acest motiv, fiica demeii decedate îi roagă pe oameni să se vaccineze pentru a nu trece prin suferința familiei ei.

Nu știi în secundele alea ce spui mai întâi. I-am spus că o iubesc, aș fi vrut să-mi cer iertare, aș fi vrut să-i mulțumesc. Dar ea m-a întrebat „O să mă fac bine, nu?”. N-am putut să-i spun „mama, s-ar putea că asta să fie adio, ai ceva să spui?”. A trebuit, ruptă în două, să aleg să o încurajez, și zic „mama, te iubesc, lupta. O să fie bine.

Cel mai crunt lucru și la care îmi doresc să se gândească mame, bunici, părinți: nu apuci să îți iei la revedere. Se petrece totul atât de repede, încât nu apuci, nu ai cum.”, a povestit Andreea, potrivit Antena3.

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Orașul din România prin care trece singurul pârâu termal din țară. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro