Ți se face pielea de găină dacă te uiți la ultima reclamă BMW. Punctul sensibil atins de constructorul bavarez. VIDEO

BMW a debutat luna trecută cu noul BMW Seria 5 Facelift 2020. Sedanul buisiness a fost introdus pentru prima dată digital, urmat ulterior de afișări publice. 

Ți se face pielea de găină dacă te uiți la ultima reclamă BMW. Punctul sensibil atins de constructorul bavarez. VIDEO

Noul BMW Seria 5 Sedan are o reclamă la care dacă te uiți, ți se face pielea ca de găină. Constructorul bavarez, a atins punctul sensibil.

Mesajul reclamei se adresează către toți oamenii muncitori din întreaga lume, către clasa buisiness. Aceștia sunt îndemnați să fie alături de familie și cei dragi când se întâmplă ceva grozav, să petreacă timp alături de copiii lor, să îi învețe cum să meargă cu bicicleta, să meargă împreună în călătorie pe mare, să își amintească să sărbătorească sau să se bucure pur și simplu de micile lucruri. Doar așa vor ști, cât de mult sunt iubiți. Îndeamnă toți liderii responsabili, să facă lucrurile diferit, deoarece ei conduc modul în care se schimbă.

Cu ce vine nou, noul model de BMW seria 5

Noul BMW Facelift, la jumătatea vieții, care vine cu câteva actualizări de tehnologie și schimbări estetice, mici dar importante, care, puse laolaltă, fac ca noul BMW seria 5 să fie mai impunător:

Schimbări la exterior:

  • Grila este mai mare și coborâtă mai mult spre spoiler
  • Farurile sunt mai înguste cu tehnologia Laserlight
  • Stopuri ușor modificate cu aspect tridimensional, decent executate
  • Standard finisaje trapezoidale la evacuări.
BMW Seria 5 Sedan Facelift, model 2020.
Ți se face pielea de găină dacă te uiți la ultima reclamă BMW. Punctul sensibil atins de constructorul bavarez. VIDEO.

Schimbări la interior

  • Standard, ecran de 10,25 inch
  • Butoane noi pe consola centrală, care se vor folosi tot mai puțin pentru că acum are integrare cu Amazon Alexa (cu ajutorul comenzilor vocale îi poți spune Alexei să seteze temperatura în cele două zone ale cabinei, deoarece clima automată pe două zone este standard).
  • Noul BMW Seria 5 vine și cu un asistent personal care îți poate învăța preferințele. Poți să-l antrenezi pentru comenzi noi și de-acum știe să umble și la geamuri, de exemplu (prin comenzi vocale, poți să vorbești cu mașina și să îi spui să închidă geamul parțial sau total)
  • Android auto – Android Auto merge wireless iar informațiile din aplicațiile de navigație pot fi afișate acum și-n ecranul din fața șoferului dar și în HEAD-UP Display.
  • Update de software OTA – deci nu mai trebuie să te duci până la service ca să primești funcții noi ori ca să repari anumite bug-uri software.
  • Mai multe opțiuni plug-in hybrid, cu autonomii de minimum 50 de kilometri plus, pentru scurte perioade de timp și câțiva cai în plus,  530e pe Sedan sau Touring cu sau fără xDrive. Din toamnă vine și un 545e care ajunge până la 394 de cai putere și 600NM cuplu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI